Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Με ανατροπή η Τσέλσι 2-1 τη Φούλαμ


Ο Ντρογκμπά πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης με τη Φούλαμ Τις ανατροπές θυμήθηκε πάλι η Τσέλσι και επικράτησε 2-1 της Φούλαμ στο Στάμφορντ Μπριτζ, αφού ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 73'.
Από ενέργεια του Ζαμόρα και σουτ του Ζόλταν Γκέρα στο 4' η Φούλαμ προηγήθηκε. Η Τσέλσι, που θα μπορούσε να έχει δεχτεί και δεύτερο γκολ, καθώς δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε στο δεύτερο.
Και τη λύση έδωσε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά λίγες ώρες πριν φύγει για την Ανγκόλα και το Αφρικανικό πρωτάθλημα. Με κεφαλιά στο 73' από σέντρα του Ιβάνοβιτς ισοφάρισε.
Δύο λεπτά αργότερα ο Στάριτζ σούταρε από πλάγια, ο Σβάρτσερ απέκρουσε, αλλά η μπάλα χτύπησε στα πόδια του νεαρού Κρις Σμόλινγκ, που έπαιζε για πρώτη φορά φέτος και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

  • Η Μπέρνλι άντεξε 83' λεπτά στην πίεση της Εβερτον, έχοντας μείνει μάλιστα με 10 παίκτες από 62', όταν και αποβλήθηκε ο Στίβεν Τζόρνταν με δεύτερη κίτρινη. Τότε ο νεαρός Τζέιμς Βόαν, που είχε μπει σαν αλλαγή νωρίτερα, δέχτηκε τη μπαλιά του Φελαϊνί και με σουτ έκανε το 1-0. Και στο 90' ο Στίβεν Πίεναρ με σουτ από πάσα του Αγιεγκμπένι πέτυχε το τελικό 2-0.

  • Η Μπέρμιγχαμ συνέχισε τη φανταστική πορεία της, καθώς μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι επικράτησε 1-0 μέσα στο Μπριτάνια της Στόουκ Σίτι! Σε μια έδρα, που μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι πέρασαν νικηφόρα!
    Η Μπέρμιγχαμ βλέπει πλέον Ευρώπη, καθώς στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες!
    Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κάμερον Ζερόμ στο 50' με σουτ.

  • Ο Ντάρεν Μπεντ έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην Σάντερλαντ μέσα στο Ιγουντ Παρκ, αλλά η Μπλάκμπερν κατάφερε να απαντήσει και στα δύο γκολ, ωστόσο το 2-2 την κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία.
    Στο 52' ο ΜακΦάντεν εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί έδιωξαν, αλλά ο Μπεντ με σουτ έκανε το 0-1. Με τη σέντρα απάντησε ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, με σουτ από μπαλιά του ΜακΚάρθι.
    Στο 65' ο Μπεντ από μπαλιά του Χέντερσον έκανε το 1-2. Ο Αλαρντάις έκανε τρεις αλλαγές μαζεμένες, και μια από αυτές έδωσε τη λύση στο 77'. Ο Τσιμποντά σέντραρρε και ο Ελ Χατζ Ντιούφ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: