Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ.....ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΙΟΝΟΦ-ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ.














Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΔΙΟΙΚΗΤΗΚΑ

Στην τελική ευθεία φένεται να μπαίνει η διαδικασία της πώλησης της ΠΑΕ Ηρακλής προς Εβραίο επενδυτή.Μάλιστα φήμες αναφέρουν οτι έχει ήδη επέλθει συμφωνία ανάμεσα σε Ρέμο και στον Εβραίο επενδυτή!
Στις 31 Δεκέμβρη θα ξεκαθαρίσουνε όλλα στην γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής η οποία θα προβεί σε ανακοινώσεις για την αποχώρηση της η την παραμονή της με συνεργάτη το Εβραίο επενδυτή!Κοντός ψαλμός αληλούηα τρείς ημέρες απέμειναν....Tα προβλήματα είναι πολλά στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή,εκτός της χαμηλής βαθμολογίας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το οικονομικό που και εκει ακόμα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.Σειρά έχει και ο Γ.Σ Ηρακλής οπου και εκει τα πράγματα εκρέμονται σ εμια κλωστή....!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ

Δημοσιεύματα αναφέρονται οτι ο Ηρακλής χτύπησε την πόρτα των επιθετικών Ραντιόνοφ-Μπουγκά που αμφότεροι αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή.
Αυτή τη στιγμή οι κυανόλευκοι πονάνε σε όλλες τις γραμμές της άμυνας και πρωταρχικός τους σκοπός ειναι να βρούνε παίκτη που να αγωνίζεται στην θέσ του δεξιου μπάκ.
Ο Σάββας Κωφίδης έχει αρκετούς παίκτες στην λίστα του και ψάχνει την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή στην θέση αυτή.Ενας απο αυτούς είναι και ο δεξιός μπάκ της Κέρκυρας Γουστάβο.
Στον Ηρακλή προτάθηκε και ο Πατρίκ Ογκουνσότο αλλά αυτην την στιγμή σύμφωνα με τον προπονητή του Γηραιού προέχει η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή.

Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Αναμένονται αποχωρήσεις σε πολλά μέτωπα στον Ηρακλή εκτός απο την διοίκηση της ΠΑΕ.Σειρά έχουνε Γ.Σ και ποδοσφαιριστές!

*Ντίκα-Νταλα Μπόνα αναμένονται να αποτελέσουνε παρελθόν;Άιντε πές ο Ντίκα παίζει ο άλλος που κάθεται τι κάνει δηλαδή με 20 λεπτά στα πόδια;

*Ολοι η άμυνα έχει πρόβλημα....η ομάδα θέλει τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές και όλλες στην άμυνα!

*Μερικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Γουστάβο-Σουμπίνιο-Γκουέι απο Β Εθνικής είναι οικονομικά προσιτοί.Γιατί τα οικονομικά αυτήν την στιγμή είναι ζόρικα.

*Με Ιωαννίδη-Γιάντση τι γίνεται;γιατί δεν παίζουνε;Με Επστέιν-Κοβαλέφσκι τι γίνεται θα ανανεώσουν η θα γίνει τίποτα από τα παλιά;

*Τι δουλειά είχε ο Σαρηκεχαγιάς στον Μεγάλο;

* To μπασκετ θα κριθεί σε αυτόν τον ενάμιση μήνα οπου θα κριθεί και η άνοδος του....αλλά και πολλά ακόμα μέτωπα.

*Στο Βόλευ χρειάζονται 1-2 προσθήκες που θα πλαισιώσουνε την ομάδα με περισσότερη δύναμη,ώστε η ομάδα να πάρει τίτλο-τίτλους!Ψάχτείται εκει στο ΤΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: