Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Θέλει Κορίνθιανς ο πατέρας του Νέτο-Ενδιαφέρον της Μπέτις για Κόκε


Ο Ντάρσι Νέτο σε μία προσπάθειά του... Ο πατέρας του Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Κάρλος, επιθυμεί να δει το γιό του να αγωνίζεται στη μεγάλη Κορίνθιανς. Ο πατέρας του που είναι και ατζέντης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Αρη, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει ο γιός του στην πατρίδα. Ωστόσο, ο αμυντικός των "κιτρίνων" αρνείται τον επαναπατρισμό του.

Ο Νέτο πέρασε τις γιορτές στο Ρίο Πρέτο (προάστιο του Σάο Πάολο και τόπος καταγωγής του). «Ο πατέρας μου, Κάρλος, έχει «τρελαθεί» να επιστρέψω στη Βραζιλία για να παίξω στην Κορίνθιανς, αλλά εγώ του λέω συνέχεια ότι δε θέλω. Είμαι πολύ καλά στον Αρη και μετά την ανανέωση του συμβολαίου μου για ακόμη τρία χρόνια αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος, οπότε γιατί να γυρίσω;», δήλωσε στην ιστοσελίδα diarioweb.com.br ο Νέτο.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα θα ήταν καλό να έπαιζα στη Βραζιλία, όπου είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμένα. Ξέρεις τις ομάδες, ξέρεις τους παίκτες, είσαι στη χώρα σου, η οικογένεια σου είναι κοντά και είναι καλό για τη δουλειά των δημοσιογράφων, αλλά από εκεί και πέρα δεν συγκρίνεται με την Ευρώπη. Εκεί τα χρήματα είναι πολύ καλύτερα, γι� αυτό και βλέπουμε τόσους πολλούς συμπατριώτες μας να αγωνίζονται εκεί».

Όσο για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Όλα ήταν πολύ εύκολα για εμένα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλούς Βραζιλιάνους και Λατινοαμερικάνους και έτσι έχω πολλούς φίλους. Πραγματικά δεν σκέφτομαι να γυρίσω στη Βραζιλία πολύ σύντομα».

Σχολίασε σχετικά με την επικράτηση επί του� Ζίκο: «Νιώθω τιμή που αγωνίστηκα εναντίον του Ζίκο και μάλιστα τον κέρδισα κιόλας. Ο Αρης βέβαια ήταν πολύ καλύτερος από τον Ολυμπιακό και η νίκη μας ήταν δίκαιη».

Τέλος, για το μέλλον του, είπε: «Θα γίνω εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών. Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στο χώρο και έχω αναπτύξει αρκετά καλές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους και ακόμη περισσότερους παίκτες. Μου αρέσει αυτό και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά»


Ενδιαφέρον της Μπέτις για Κόκε
Ο Ισπανός επιθετικός του Αρη φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του προπονητή των Ανδαλουσιάνων, Αντόνιο Τάπια, για την ενίσχυση της επίθεσης στη Μπέτις. Οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως ο τεχνικός των «βερδιμπλάνκος» συμμετέχει και στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός άσος, που αναδείχθηκε από τη Μάλαγα κι έχει παίξει ακόμη σε Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: