Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Πάντεφ: "Αντίο Ρώμη"


Ο Γκόραν Πάντεφ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λάτσιο O Γκόραν Πάντεφ κέρδισε τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Λάτσιο και ταυτόχρονα την ελευθερία του και πλέον θα φοράει τη φανέλα της Ίντερ. Ο Σκοπιανός επιθετικός επειδή δεν μπόρεσε να χαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας με την οποία αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, μέσα από το γήπεδο, το έκανε με επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα "Messaggero".

Το "αντίο" του Γκόραν Πάντεφ στους οπαδούς της Λάτσιο:
"Τους τελευταίους έξι μήνες έμαθα πόσο άσχημα μπορούν να αποδειχτούν τα ψέματα. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω όμορφα λόγια τώρα που φεύγω. Η πρόθεσή μου από την πρώτη μου μέρα στην ομάδα ήταν να είμαι ειλικρινής. Τα όσα πω ενδεχομένως να προσβάλλουν ορισμένους.

Από το 2010 θα είμαι αντίπαλος και θα πανηγυρίζω με τους νέους μου συμπαίκτες, φορώντας μια άλλη φανέλα. Θα προσπαθήσω να ξαναγίνω ευτυχισμένος, όπως ήμουν και τα πρώτα χρόνια στη Ρώμη. Πολλές φορές όλο αυτό το διάστημα σκέφτηκα ότι θα μείνω για πάντα στη Λάτσιο. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

Λυπάμαι που φεύγω έτσι. Έχω μάθει να νικάω τους αντιπάλους μου στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια. Ως ποδοσφαιριστής που είμαι δεν θα έπρεπε να έχω καμία σχέση με δικηγόρους. Δεν έπρεπε να τελειώσω έτσι, αλλά ήταν κάτι πέρα από μένα. Αντίο Ρώμη και καλή χρονιά σε όλους στη Λάτσιο".


Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πάντεφ, επιστρέφει στην Ίντερ, στην οποία άνηκε την περίοδο 2001-2004, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της. Το διάστημα αυτό είχε αγωνιστεί δανεικός στις Σπέτσι και Ανκόνα, πριν ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας που εδρεύει στη Ρώμη. Την καριέρα του την ξεκίνησε από την Μπελάσιτσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: