Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μπρούνο Αλβες στο "στόχαστρο" της Ρεάλ


O Μπρούνο Αλβες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε Το κενό που άφησε ο Πέπε στο κέντρο της άμυνας, φαίνεται πως είναι δυσαναπλήρωτο για την Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι και οι συνεργάτες του, ψάχνουν εναγωνίως έναν αξιόπιστο σέντερ μπακ, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας.

Ενας από τους βασικούς υποψήφιους να φορέσουν την φανέλα των "μερένχες" και μάλιστα άμεσα, είναι ο Μπρούνο Αλβες. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος των "δράκων" και της εθνικής ομάδας της χώρας του, για τον οποίο, σύμφωνα με την εφημερίδα "A Bola", η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πέπε, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης, ενώ όσον αφορά στον 28χρονο Μπρούνο Αλβες, την περίοδο 2004-2005 αγωνίσθηκε με την μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ, απ΄όπου επέστρεψε στην πατρίδα του και κατέκτησε τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα (2006-2009).

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αλβες έχει αγωνισθεί εφέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και κατά συνέπεια, εφόσον αποκτηθεί, δεν θα ενισχύσει την Ρεάλ στις αναμετρήσεις με την Λιόν για τους "16" της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: