Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ψιθυροι......................

Σύμφωνα με σλοβακικό δημοσίευμα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ερρίζουν για την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα της Λέγκια Βαρσοβίας, Γιαν Μούχα...


Ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκε για τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέσα από το Madison Square Garden την αναμέτρηση Νιου Γιορκ Νικς - Μαϊάμι Χιτ.


O ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για να προσληφθεί προπονητής της ομάδας ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που είναι στο τμήμα σκάουτιγκ του Ολυμπιακού μαζί με τον Ανδρέα Νινιάδη.


Μπορεί να μην υπάρχει η απαραίτητη ευρωστία για να πληρωθούν οι παίκτες ή το ενοίκιο του ΟΑΚΑ, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday οι μέτοχοι της ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να... αγοράσουν το Ολυμπιακό Στάδιο!


Από το περιβάλλον των συνεργατών του Χαράλαμπου Κοζώνη, διαρρέεται η πεποίθηση ότι μετά την κυριακάτικη (27/12) συνέντευξή του από το Σικάγο -η οποία δεν θα γίνει τελικά για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ- οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα πάνε μόνοι τους σε αυτόν και μάλιστα... παρακαλώντας.


Πριν καλά καλά μπουν τα θεμέλια, δέχτηκε τις πρώτες του επιθέσεις. Ο λόγος για το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ή μάλλον το χώρο που θα ανεγερθεί στα Σπάτα, όπου από το πρωί των Χριστουγέννων είναι... στολισμένο με διάφορα συνθήματα κατά της Ενωσης και υπέρ του Ολυμπιακού...


Αρκετές ομάδες έχουν βάλει στο... σημάδι τον Μοκτάρ Ντιαλό και ο Πανθρακικός που θέλει να βγάλει χρήματα από την πώλησή του θα τον δώσει σε όποιον πληρώσει καλύτερα. Αρα, αυτοί που το παίζουν φίλοι στους κομοτηναίους δεν έχουν ελπίδα, αν δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...


Πυρ και μανία με συμπαίκτη τους, ο οποίος έχει άμεσο συμφέρον (παίζει στον χώρο του κέντρου, όπως οι δύο εξ αυτών), είναι οι Μπαλάφας, Κανακούδης και Σιαλμάς επειδή τους "κάρφωσε" που σερφάριζαν στο διαδίκτυο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο του ΠΑΣ στην Αθήνα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με συνέπεια ο Γεωργούλης να κάνει... έφοδο, να τους πιάσει και να τους αποκλείσει από την αποστολή.


Πληροφορίες από το Ηράκλειο αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός προτού συμφωνήσει με τον Νιόπλια είχε κάνει διερευνητική επαφή μ` έναν άλλο Νίκο για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία, τον Καραγεωργίου, τον προπονητή του Εργοτέλη, που αρνήθηκε...


Κρίμα για τον Τεν Κάτε, έχασε την ευκαιρία να υποβιβάσει ο ίδιος την Σαραγόσα...


"Είναι πάρα πολύ κακό για το ποδόσφαιρο, να είναι η Παναχαϊκή στη Γ` Εθνική. Δεν είναι η θέση της εκεί. Εγώ αγωνίστηκα για έξι χρόνια στην Α` Εθνική με την Παναχαϊκή και εκεί θέλω να την βλέπω", ευχήθηκε ο Κώστας Κατσουράνης μιλώντας για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.


Ο Κώστας Μπότος εκτός από μάνατζερ του Τρεζόρ Μπούτου μήπως είναι και ξάδερφός του;


Εκτός από πολύ καυτός σκόρερ ο Τζιμπρίλ Σισέ αποδεικνύεται και εξαιρετικός Dj. O γάλλος άσος το βράδυ του Σαββάτου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, βρέθηκε σε ρόλο Dj σε πάρτι που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό σε κλαμπ της Αγίας Παρασκευής. Στο ίδιο μέρος ήταν και οι Λέτο, Ρουκάβινα και Γκάμπριελ, που απόλαυσαν τον συμπαίκτη τους να παίζει μουσική!


Σε τσακίρ κέφι βρισκόταν ο Μάκης Ψωμιάδης το βράδυ της Κυριακής, καθώς η Καβάλα έκανε μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα του Πανιωνίου και όπως ήταν φυσικό το αφεντικό της μακεδονικής ομάδας διασκέδασε μέχρι πρωίας στο Caramela υπό τους ήχους της Κατερίνας Στανίση. Μάλιστα στο άσμα "Σ' έχω κάνει Θεό...", λίγο έλειψε να... γκρεμιστεί το μαγαζί από τον Μάκαρο και την παρέα του, στην οποία ήταν και καμιά δεκαριά ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: