Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ρέμος


Ο Αντώνης Ρέμος... Δεν φαίνεται να είναι ακόμη ξεκάθαρο τι ακριβώς συμβαίνει με τον Βέλγο-Εβραίο Ελιάχου που συζητά με τον Ρέμο σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο πρόεδρος του Ηρακλή, στη γενική συνέλευση των μετόχων που έχει οριστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (!!!), δεν αποκλείεται να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει νέο πλάνο διοίκησης.

Οι αναφορές εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένες και να μην αποσαφηνίζουν το τοπίο. Ο Ρέμος, είτε εμφανιστεί είτε όχι στη γενική συνέλευση, θα πρέπει να πάρει αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το διοικητικό συμβούλιο και το σχήμα που θα αντικαταστήσει όσους έχουν αποχωρήσει ή θα αποχωρήσουν, όπως ο Δήμος Πολύκαρπος.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής έχει δηλώσει ότι ολοκληρώνει τη θητεία του στο τέλος του χρόνου, εκτός κι αν τελικά κάτι αλλάξει και παραμείνει.

Κατά τα άλλα, οι μεταγραφικές αναζητήσεις μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και δεν είναι δυνατόν να προηγηθούν τγων διοικητικών εξελίξεων. Οι λοξές ματιές του Πουρσανίδη στην ελληνική και ξένη αγορά δεν οδηγούν προς το παρών πουθενά εφόσον δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη σε διοικητικό επίπεδο.

Όσο για τον Ροντιόνοφ και το σενάριο που αποκαλύπτει πολωνικό δημοσίευμα, είναι κάτύ που απλά προκαλεί σε εποχές που οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή παραμένουν απλήρωτοι...

Η ΠΑΕ Ηρακλής κάλεσε σε απολογία τον Κώστα Φούφουλα, την Τρίτη, στις 10:00, στα γραφεία της Μίκρας, ώστε να δώσει εξηγήσεις για την περιβόητη «συμφωνία» με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Φούφουλας μπορεί να μην έχει καταλήξει στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, η παραμονή του στον Ηρακλή θεωρείται απίθανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: