Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ηρακλής-Η ώρα της αποκάλυψης κοντεύει...-Επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για Αμπουμπακαρί


Ο Αντώνης Ρέμος... Ο Ηρακλής θα αποκτήσει νέο διοικητικό συμβούλιο και συνιδιοκτήτη που θα προέρχεται από το εξωτερικό. Οι πληροφορίες για τη συμφωνία με τον Ελιάχου, τον Εβραίο από το Βέλγιο που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, δεν διαψεύσθηκαν ποτέ και μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία.

Την Πέμπτη, παραμονή πρωτοχρονιάς, ο Ρέμος θα ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του. Λίγες ακόμα μέρες λοιπόν, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή οι φίλοι του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι, που φέτος βλέπουν για ακόμα μία χρονιά την ομάδα τους να μην μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο, διεκδικώντας σε κάθε αγώνα τη νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και όχι για να βρεθεί κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, μπορούν να ελπίζουν σε αλλαγή του σκηνικού, αφού η Γενική Συνέλευση της Πέμπτης μπορεί να σηματοδοτήσει αλλαγές.

Πρόθεση του Ρέμου είναι να παραμείνει στην ομάδα, με την ανακοίνωση περί αποχώρησης να αποτελεί τελικά ένα καλό τέχνασμα στην προσπάθεια να κερδίσει χρόνο και να κατευνάσει τα πνεύματα. Αυτό πάντως που πιθανολογείται είναι πως μέχρι τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, ο Αντώνης Ρέμος και οι συνεργάτες του θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, ώστε να μάθουν όλοι τι επιφυλάσσει το μέλλον.


Επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για Αμπουμπακαρί
Ο Ηρακλής κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι κι όχι ως δανεικό αλλά με ελέυθερη μεταγραφή. Με συγκεκριμένα οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία προσφέρει ο Ηρακλής για να κάνει δικό του τον 24χρονο άσο, ο Ηρακλής αποβλέπει σε απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που αναζητεί για τη μεσαία του γραμμή.

Είναι προφανές ότι ο Σάββας Κωφίδης θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στον άξονα, εκεί όπου το πρόβλημα στον Ηρακλή είναι κάτι παραπάνω από έντονο. Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται εντός των ημερών. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Ηρακλής θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών μέσων στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αυτό δεν αποκλείεται να σημάνει την αποδεσμεύει ποδοσφαιριστών, όπως ο Ντιέ, που επικαλέστηκε ίωση, λόγω της οποίας και ζήτησε άδεια μέχρι τις 02/01, ώστε να επιστρέψει αμέσως μετά και τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς, αλλά, στον Ηρακλή δεν πείθονται...

Ο Ιβοριανός και πέρσι είχε καθυστερήσει να επιστρέψει από την πατρίδα του ενώ γενικότερα δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Δεν αποκλείεται λοιπόν, να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποδεσμευθεί. Ο Ντιέ θεωρείται αδικαιολογήτως απών από την τεχνική ηγεσία και τη... διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: