Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Άρης Καιρός για δουλειά μετά την εβδομάδα ξεκούρασης

http://www.sport24.gr/ast/cov/Cu/CuperHectorRaul_21112009_b.jpgΟ Έκτορ Ραούλ Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης επιστρέφουν αύριο Δευτέρα στις προπονήσεις εν όψει της προετοιμασίας τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (05/01, 19:00) στο γήπεδο του Περιστερίου στις 19:00.
Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν υπολογίζει στα πλάνα του μόνο τον τιμωρημένο Ντάρσι Νέτο το κενό του οποίου στο δεξί άκρο της άμυνας στην βασική ενδεκάδα θα κληθεί να καλύψει ο Κρίστι Βανγκέλι.

Από εκεί και πέρα η επιστροφή του Κούπερ είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει εξελίξεις και στο μεταγραφικό μέτωπο εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου που ξεκινάει και επίσημα την Παρασκευή με πρωταρχικούς του στόχους να είναι η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού χαφ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ της ΑΕΚ από πλευράς Άρη διαψεύστηκε κατηγορηματικά το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον διεθνή Αλγερινό επιθετικό την ίδια ώρα που δεν έχει λυθεί ακόμη το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Αμπρέου που με την σειρά του ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της ισπανικής Μάλαγα χωρίς όμως να υπάρχει ταύτιση στο οικονομικό.

Κατά τα άλλα ερωτηματικά αποτελεί και το τι μέλλει γενέσθαι με τους Λεάντρο Γκρασιάν και Βαλνετίν Ρομπέρζ με τον πρώτο ο δανεισμός του από την Μπόκα Τζούνιορς να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι αλλά να μην έχει πείσει ότι μπορεί να προσφέρει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του ενώ το συμβόλαιο του Γάλλου κεντρικού αμυντικού που δεν φαίνεται να βρίσκεται στις επιλογές του Κούπερ λήγει το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: