Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις Βιεΐρίνια


Χαρούμενος… ΠΑΟΚτσης δηλώνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό sport103 σχολιάζοντας την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο του Βορρά, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της συμφωνίας αλλά και το προσωπικό ποδοσφαιρικό στοίχημα που βάζει στην Τούμπα.
«Στο κινητό μου έχω τον ήχο που έχει όλος ο κόσμος το ''...ωωω ΠΑΟΚάρα''. Είμαι χαρούμενος. Οι άνθρωποι της ομάδας πίστεψαν σε εμένα και θα τα δώσω όλα για αυτούς. Πλέον θέλω να συνεχίσω αρκετά χρόνια, κερδίζοντας τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος από την απόφαση μου να πιέσω την Πόρτο ώστε να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Γνώριζα ότι στην Πόρτο δεν θα έχω τις ευκαιρίες να παίξω, αλλά ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ θα μου έδινε αυτή την ευκαιρία», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος, για να ξετυλίξει στη συνέχεια το χρονικό των συζητήσεων για το νέο του συμβόλαιο.
«Όταν με ενημέρωσαν ότι θέλουν να επεκτείνω το συμβόλαιο μου ένιωσα χαρούμενος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν σε έμενα και την ποιότητα μου. Αυτό είναι καλό καθώς το περασμένο καλοκαίρι έκαναν αγώνα για να μείνω στην ομάδα. Για αυτά τα πρόσωπα δουλεύω κάθε μέρα για να βοηθήσω την ομάδα, αυτά τα πρόσωπα που έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω.
Γνωρίζω τις δυνατότητες μου και την ποιότητά μου και δουλεύω κάθε μέρα ώστε να βοηθάω την ομάδα. Μέχρι τώρα βοήθησα την ομάδα μου, πέτυχα κάποια γκολ αλλά το ότι υπέγραψα νέο συμβόλαιο δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω την προσπάθεια ώστε να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου βοηθώντας την ομάδα μου».
Ο νεαρός μέσος μίλησε τέλος για τους στόχους και το στοίχημα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, που ελπίζει να κερδίσει με τη δική του ενεργή συνδρομή στο σκοράρισμα: «Όταν αρχίσαμε είχαμε ως στόχο να είμαστε στην τριάδα. Έχουμε την ποιότητα και δουλεύουμε κάθε εβδομάδα ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να φτάσουμε στη δεύτερη θέση. Αυτό είναι δύσκολο καθώς οι δύο πρωτοπόροι έχουν καλές ομάδες και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο εμείς έχουμε την ποιότητα και ελπίζω να πετύχουμε αυτό που κάναμε και στην περσινή σεζόν τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.
Κάθε φορά μπαίνω στο παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπαίνω στο παιχνίδι με το μυαλό στα γκολ. Έχω πετύχει τέσσερα γκολ και ελπίζω να βάλω και κάποια ακόμη, αλλά η δουλειά μου είναι να δίνω την μπάλα σε ένα σέντερ φορ ώστε να πετύχει αυτός το γκολ. Ωστόσο αν μέχρι το τέλος της σεζόν πετύχω δέκα γκολ, θα είμαι χαρούμενος».

Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: