Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Λαζαρίδης: "Έχουμε αλλάξει πολύ..."


Ο Λαζαρίδης με αντίπαλο τον Μαντούκα Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την έκπληξη το Σάββατο και πανηγύρισε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τη νίκη που τον διατηρεί κοντά στις θέσεις των πλέι οφ. Ο αρχηγός της ομάδας της Αρκαδίας, Νίκος Λαζαρίδης, μίλησε στο Sentra 103.3 για τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Για τη νίκη επί του Αρη:
"Η ομάδα πέτυχε μία μεγάλη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας σε εκτός έδρας παιχνίδια. Χάσαμε δύο αδικαιολόγητους βαθμούς με τον Πανθρακικό, το καταλάβαμε όλοι οι παίκτες και τα δώσαμε όλα με τον Αρη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.
Η ατμόσφαιρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι φανταστική, ο κόσμος βοηθάει πολύ την ομάδα του, τέτοια ατμόσφαιρα θέλει κάθε ποδοσφαιριστής να την ζήσει".

Για τον νέο προπονητή της ομάδας:
"Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ μετά την έλευση του κ. Βλάχου. Κάνουμε διαφορετική προπόνηση, έχουμε διαφορετική ψυχολογία. Έχουμε αλλάξει πολύ και στο παιχνίδι μας και στην τακτική μας. Παίζουμε πιο επιθετικά γιατί αυτό το παιχνίδι αρέσει στον προπονητή μας.
Είμαστε όλοι μια ομάδα, αγαπημένοι. Το ποιος παίζει είναι θέμα προπονητή. Αρκεί αυτός που παίζει να είναι καλύτερος από κάποιον άλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: