Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Αγωνία στον Ηρακλή

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d347e588185cb489d86c5c9813ccbd07_L.jpg?1260795315?1260795315?1260795315

Πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης του Αντώνη Ρέμου από τον Ηρακλή. Δεν το λέμε εμείς, αλλά συνεργάτες του στην ΠΑΕ. Οι συζητήσεις με γνωστό επιχειρηματία βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και από ώρα σε ώρα ανακοινώνονται τα μαντάτα.

Ο Αντώνης Ρέμος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις προσωπικές του φιλίες που έχει με γνωστούς επιχειρηματίες είτε από την Αθήνα είτε ακόμα και από το εξωτερικό. Οι συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν και πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν νέα είτε θετικά είτε αρνητικά. Ο Ρέμος αυτό που θέλει είναι να φύγει από πάνω του το βαρύ φορτίο που λέγεται Ηρακλής. Να απεμπλακεί για να βρει και την ηρεμία του.

Κρίνεται το μέλλον των βραζιλιάνων στον Ηρακλή. Στην Μίκρα δοκιμάζονται εδώ και δύο εβδομάδες οι Έβερτον και Τούτσε οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα του Ρονάλντο. Ο Σάββας Κωφίδης θα αποφασίσει για το μέλλον του στους «κυανόλευκους» αμέσως μετά το τέλος της αυριανής (15/12) φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Η σημερινή προπόνηση (14/12) έγινε το πρωί, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, με τον Σάββα Κωφίδη να δέχεται στις ομαδικές προπονήσεις τον Σερζ Ντιέ και να εναπόκειται - πλέον - στην διοίκηση η τιμωρία του Ιβοριανού, καθώς και του Ντίκα, μετά από την αναμενόμενη κλήση τους σε απολογία.

Σημαντικά προβλήματα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν προέκυψαν. Προφυλάχθηκαν και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας οι Ηλιάδης και Tούμα, λόγω μυικών επιβαρύνσεων και ο Παπαστεριανός, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Θεωρείται βέβαιο ότι εντός της εβδομάδας θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς, αν και για τον Παπαστεριανό δεν τίθεται θέμα βίας, μιας και θα εκτίσει ποινή στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Λέκι συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ ο Πιλότο συνεχίζει με γυμναστήριο και τρέξιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: