Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Σάντος: «Μας έλειψε το ένστικτο του σκόρερ»

Σάντος: «Μας έλειψε το ένστικτο του σκόρερ»

Με την ατυχία των παικτών που κατά τον ίδιο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο τα «έβαλε» ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα, αλλά όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά δεν θέλησε να σχολιάσει το οτιδήποτε.
«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Ήρθαμε εδώ για να κυνηγήσουμε τη νίκη όπως και σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα έλεγξε το ρυθμό του αγώνα σε όλη την διάρκεια του. Κυριάρχησε και ήταν καλά οργανωμένη, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς μας έλειψε το ένστικτο του σκόρερ», είπε αρχικά ο Σάντος και συνέχισε: «Απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε ότι είναι δυνατός κυρίως στις αντεπιθέσεις έχοντας τέτοιους ποδοσφαιριστές. Αλλά εμείς έχοντας δει αυτό το δυνατό της σημείο δεν της επιτρέψαμε να το εκμεταλλευτούμε. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε και ατυχία που η μπάλα πήγε στο δοκάρι αλλά χάσαμε και ευκαιρίες που είναι σίγουρα γκολ. Λέγοντας ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα και μας μένει ότι δεν κερδίσαμε». Έκανε μόλις μία αλλαγή στο παιχνίδι βάζοντας τον Κουτσιανικούλη: «Τις αλλαγές τις κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και όχι για να πεις ότι κάνεις αλλαγές. Η ομάδα δεν κέρδισε γιατί δεν μπήκανε τα σίγουρα γκολ που χάσαμε».

«Οι οπαδοί αξίζουν νίκες και επιτυχίες»

Για τις μεταγραφές: «Ήδη το έχουμε πει αυτό πολλές φορές και έγινε ακόμα πιο εμφανές στον σημερινό αγώνα. Η ομάδα έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει και της έλειψε μόνο το γκολ. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν».
Δεν θέλησε να σχολιάσει αν θα αποκτηθεί επιθετικός περιοχής: «Ας συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με την Καβάλα». Για την Καβάλα: «Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της όπως φάνηκε στα παιχνίδια της με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Ξέραμε πολύ καλά τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να παίξει τόσο καλά όσο σε άλλα παιχνίδια. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να εκμεταλλευτεί τα θετικά της στοιχεία. Όπως στην πίεση που ασκήσαμε. Εντούτοις θεωρώ ότι έκανε ότι μπορούσε γιατί παίξαμε πολύ καλά». Για την απουσία του Ορούμα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής σημαντικός για την Καβάλα αλλά με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε. Σε κάθε περίπτωση η Καβάλα έχει δυσκολία όταν ο αντίπαλος κρατάει πολύ την μπάλα στα πόδια του και σε λίγες φορές που βγήκε μπροστά έγινε επικίνδυνη».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Αυτοί οι οπαδοί δείχνουνε την δυναμική και το μεγαλείο του συλλόγου και δεν μπορέσαμε μη κερδίζοντας να τους δώσουμε χαρά. Σε αυτούς τους οπαδούς αξίζει να δώσουμε τα πάντα. Αξίζουν αυτοί οι οπαδοί παραπάνω. Αξίζουν νίκες και τιτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: