Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Αντσελότι: "Φανταστική χρονιά"


Ο Φρανκ Λάμπαρντ πανηγυρίζει, αφού έκανε το 2-0 επί της Μπλάκμπερν Την ευκαιρία να ζήσουν "μία καταπληκτική σεζόν" θα έχουν φέτος οι παίκτες της Τσέλσι, σύμφωνα με τον προπονητή τους Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός υπερασπίστηκε την ομάδα του, παρά τις πρόσφατες μη πειστικές εμφανίσεις της, τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στα ευρωπαϊκά ματς.

"Δουλεύω με φανταστικούς παίκτες και έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μία καταπληκτική χρονιά", δήλωσε ο Αντσελότι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρέμιερ Λιγκ. Στη συνέχεια πάντως, παραδέχτηκε ότι η Τσέλσι πρέπει να βελτιωθεί στις στημένες φάσεις, προκειμένου να δέχεται λιγότερα γκολ.

"Στο ματς με την Αστον Βίλα μας συνέβη ό,τι και σε εκείνα με τον ΑΠΟΕΛ και την Εβερτον, δηλαδή χάσαμε από τα στημένα. Στη συνέχεια όμως δουλέψαμε πολύ και έχουμε βελτιωθεί. Για τέτοιες καταστάσεις πρέπει να βρούμε καλύτερες θέσεις μέσα από τη γραμμή του πέναλτι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πέρασαν 10 ματς χωρίς να παραχωρήσουμε ούτε ένα γκολ και μετά δεχτήκαμε τρία μαζεμένα. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε την προσπάθεια", συμπλήρωσε ο Αντσελότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: