Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ανατροπή και νίκη για τον ΟΦΗ!


Ο Νατσούρας με τη φανέλα του ΟΦΗ Ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε να χάνει από τον Θρασύβουλο, επικράτησε του αντιπάλου του με 2-1 πετυχαίνοντας τα γκολ της νίκης σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. O Kαραμαλίκης άνοιξε το σκορ για τους Αθηναίους, όμως οι Ζορμπάς και Νατσούρας χάρισαν τους βαθμούς στους γηπεδούχους.

O OΦΗ διατήρησε την καθολική υπεροχή στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο δεν κατάφερε να προκαλέσει ρήγματα στην πολύ καλά στημένη αμυντική γραμμή του Θρασύβουλου.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, ωστόσο στο 61' οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ όταν σε αντεπίθεση, ο Χατζηπαντελίδης έδωσε την πάσα στον Καραμαλίκη και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη.

Οι γηπεχούχοι βγήκαν μπροστά και έφεραν τα πάνω - κάτω σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 75' ο Κωνσταντινίδης επιχείρησε σέντρα και ο Ζορμπάς με δύσκολο πλασέ ισοφάρισε, ενώ στο 78' και μετά από σέντρα του τελευταίου, ο Νατσούρας με δυνατό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, όμως, σημειώθηκε στο 84'. Ο Βεζυρίδης είχε την μπάλα στην κατοχή του και την έσκασε στο έδαφος, καθώς ετοιμάζοταν να εκτελέσει βολέ. Ο Καραμαλίκης, που ήταν δίπλα του, την έκλεψε και σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του επιθετικού του Θρασύβουλου. Η απόφαση του διαιτητή είναι σωστή μιας και ο κανονισμός αναφέρει ότι όταν ο τερματοφύλακας χτυπάει την μπάλα κατακόρυφα στο έδαφος, αυτή θεωρείται ότι βρίσκεται στην κατοχή του, άρα δεν είναι διεκδικίσιμη. Αντίθετα, μόνο αν την αφήσει στο έδαφος, μπορεί ο επιθετικός να την κλέψει.

b>OΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Πετράς (68' Ζορμπάς), Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Καρακατσάνης (39' Πέσιτς), Κιάσσος, Κοκκινάκης (81' Σταυρακάκης), Αγρίτης, Κωνσταντινίδης, Βλόνταρτσικ.
Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Μπαρτζώκας, Μίχος Σπ., Μαυροματίδης, Τσότσουρας (80' Γκλούσενερ), Ζώνας, Βασιλείου, Μίχος Χ., Χατζηπαντελίδης, Αλεξάντροβιτς (52' Καραμαλίκης), Παληγέωργος (62' Κοτσαδούρος), Ντελγκάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: