Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

"Βόμβα" Σμόλαρεκ στην Καβάλα


Ο Σμολάρεκ πανηγυρίζει Ο Εμπι Σμόλαρεκ θα αγωνιστεί τελικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η έκπληξη έγινε από την Καβάλα, η οποία την Δευτέρα ήρθε σε πλήρη συμφωνία μαζί του και πλέον ο διεθνής Πολωνός επιθετικός θα φορέσει την φανέλα της, από την 1η Ιανουαρίου 2010 και για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Εουσέμπιους Σμολάρεκ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολλανδία και την Φέγενορντ. Στην συνέχεια πήρε μεταγγραφή για την Ντόρτμουντ και την Γερμανία και ακολούθησε η μεταγγραφή του στην Σανταντέρ έναντι περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Ισπανία πάντως δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και μετακόμισε στην Αγγλία και την Μπόλτον, ως δανεικός. Ομως και εκεί τελικά δεν κατάφερε να "στεριώσει", με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς ομάδα από τον Ιούνιο.

Εχει γεννηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 1981 και είναι διεθνής με την Πολωνία, για την οποία έχει παίξει 42 φορές και έχει σημειώσει 19 γκολ. Μάλιστα έχει αγωνιστεί τόσο στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006, όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας και της Ελβετίας το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: