Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Σφράγισε επιταγή ο Μαϊστόροβιτς!

http://www.sport.gr/files/news/2009-12-14/1260790177_maistor_250x.jpg"Τσουνάμι" τα προβλήματα στην ΑΕΚ, η οποία αγγίζει τα όρια της διάλυσης. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι ο πρώτος παίκτης, που σφράγισε επιταγή της ΠΑΕ, προειδοποιώντας με την κίνηση αυτή ότι παραμένει απλήρωτος, βάζοντας σε νέους μπελάδες την εταιρεία.

Ο σουηδός αμυντικός πήγε να εισπράξει χρήματα σε κατάστημα της Citibank στην Δροσιά, αλλά όταν διαπιστώθηκε ότι η επιταγή ήταν ακάλυπτη, έγινε έξω φρενών και προχώρησε στην κίνηση αυτή.

Φυσικά, ο Μαϊστόροβιτς δεν θα διεκδικήσει περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ μπαίνει στη μαύρη λίστα στο διατραπεζικό σύστημα "Τειρεσίας", γεγονός που έχει πολλές προεκτάσεις, όπως απαγόρευση έκδοσης μπλοκ επιταγών, κατασχέσεις και απόρριψη αιτήματος δανειοδότησης.

Το φλέγον θέμα και ερώτημα πλέον για την Ενωση, είναι αν θα διευθετηθεί άμεσα το θέμα του "Μαϊστρο" ή θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα προχωρήσουν κι άλλοι παίκτες σε ανάλογη ενέργεια. Τότε είναι που η εταιρία θα έχει σοβαρό πρόβλημα...

Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι ότι ο Μαϊστόροβιτς, έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει μεταξύ άλλων και η Χέρτα.

Ο σουηδός δηλώνει ικανοποιημένος από τη ζωή στην Ελλάδα, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογένειάς του δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στον ελληνικό τρόπο ζωής.

Την ίδια ώρα, οι μουρμούρες στα αποδυτήρια δεν λείπουν και αφορμή για αυτό στάθηκε το γεγονός ότι παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, έχουν μπει χρήματα σε λογαριασμούς δύο ποδοσφαιριστών. Σε αυτούς των Σκόκο και Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: