Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Το μέλλον του “Loco” και ο Άρης

Το μέλλον του “Loco” και ο Άρης

Αποκλειστικές δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Αργεντινής έκανε ο Σεμπάστιαν Αμπρέου χθες, οι οποίες και δημοσιεύθηκαν στο site του επίσημου ραδιοφώνου της Σαν Λορέντζο. Εκεί δηλαδή όπου έγιναν και οι δηλώσεις του Ουρουγουανού, την ώρα… που οδηγούσε το αμάξι του στην Θεσσαλονίκη (όπως λέει και το δημοσίευμα).
Ο «Λόκο» μίλησε για το ενδιαφέρον της Σαν Λορέντζο να τον εντάξει στο δυναμικό της, από την στιγμή που το συμβόλαιό του με τον Άρη θα λυθεί.
«Με τιμά το ενδιαφέρον της Σαν Λορέντζο και του Ντιέγκο Σιμεόνε. Έχω ακούσει γι΄ αυτό, αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από κανέναν», είπε αρχικά ο Αμπρέου, για να προσθέσει: «Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στο δεύτερο σπίτι μου και πάνω απ’ όλα να συνεργαστώ με τον Cholo (σ.σ.: Σιμέονε). Ήμασταν πάντα σε επαφή και γνωρίζω τον ενθουσιασμό που έχει».
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον Άρη και το συμβόλαιο που έχει για το οποίο είπε ότι θα λυθεί σύντομα η συνεργασία του με τον σύλλογο, λόγω κάποιων «παρατυπιών» που υπάρχουν….
Από ‘κει και πέρα, τόνισε για την παρουσία του στην Σαν Λορέντζο κατά το παρελθόν, λέγοντας πως έχει πάντα την εκτίμηση του κόσμου, την αγάπη την οποία έχει ο ίδιος γι’ αυτούς, νιώθοντας παράλληλα κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.
«Πρώτο σπίτι μου είναι η Νασιονάλ και δεύτερο η Σαν Λορέντζο», τόνισε χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω αφού έχω προσωπικούς στόχους και ένας εξ αυτών είναι να μπω στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ του συλλόγου, όλων των εποχών», κατέληξε.

Τα δημοσιεύματα της Ουρουγουάης

Εν τω μεταξύ στην χώρα του, την Ουρουγουάη συνεχίζοντας τα δημοσιεύματα του Τύπου για ενδιαφέρον της Νασιονάλ να εντάξει στο δυναμικό της τον Αμπρέου. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: