Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Πέρασε από το Ρίμποκ με 2-0 η Αρσεναλ


Ο Φάμπρεγκας πανηγυρίζει με τον Εντουάρντο το γκολ του στο παιχνίδι με τη Μπόλτον Η Αρσεναλ πέρασε με νίκη 2-0 από το "Ρίμποκ", κάποτε κακό της δαίμονα, και έμεινε σε απόσταση βολής από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο αρχηγός Σεσκ Φάμπρεγκας επέστρεψε από τραυματισμό και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με σουτ μετά από πάσα του Εντουάρντο.
Ο βραζιλιάνο-κροάτης δημιούργησε και το δεύτερο γκολ στο 78'. Αυτό το πέτυχε ο Ισπανός φίλος του Φάμπρεγκας, ο Φραν Μερίδα, που είχε μπει σαν αλλαγή.

Την ευκαιρία να μείνει στην τέταρτη θέση έχασε η Αστον Βίλα, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με τη Γουέστ Χαμ. Η τελευταία έχοντας ξεμείνει από επιθετικούς δεν ήταν επικίνδυνη μπροστά, αλλά είχε σε καλή μέρα τους αμυντικούς της. Η Αστον Βίλα δεν ήταν αποτελεσματική, ιδιαίτερα στις πολλές στημένες φάσεις, όπως τα 16 κόρνερ που κέρδισε.

Ακόμα περισσότερο απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη η Μπλάκμπερν, καθώς επικράτησε 2-0 της Φούλαμ. Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες, η Μπλάκμπερν ήταν πιο αποτελεσματική, με σκόρερ μάλιστα τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της.
Στο 25' ο Κρίστοφερ Σάμπα με σουτ μέσα από την περιχή άνοιξε το σκορ. Στο 54' ο Ράιαν Νέλσεν με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του ΜακΚάρθι έκανε το 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: