Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Πανιώνιος-Λεβαδειακος 2-2


Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Πανιώνιος, ο οποίος αν και ήταν πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις να πάρει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Ναπολεόνι και Μπάρκογλου τα τέρματα των Βοιωτών, Μπάλαμπαν και Λάτκα εκείνα των «κυανέρυθρων».
Με το κλασικό πλέον 4-5-1 παρέταξε τον Πανιώνιο ο Εμίλιο Φερέρα. Ο Ανδριόλας ήταν κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, με τους Μανιάτη, Λάτκα, Όμο και Τζαβέλλα στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή, τις μάχες έδωσαν οι Εστογιακόφ, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Νικολάου και Γουνδουλάκης, με τον Μπάλαμπαν στην επίθεση.
Στην αντίπερα όχθη, ο Κίκε Ερνάντεθ επέλεξε το 4-5-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Μπλάζιτς, με την άμυνα να αποτελείται από τους Μουλόπουλο, Ζησόπουλο, Αλεξίου και Κόλτζο. Στην μεσαία γραμμή, το παρών έδωσαν οι Μπεγκόνια, Μπαλβορίν, Αμπουμπακάρι, Γκονζάλες και Μπάρκογλου, με επιθετικό τον Ναπολεόνι.
Κακός ήταν ο αγώνας στο πρώτο του ημίχρονο. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μια μάχη κέντρου, από την οποία νικητής βγήκε τις περισσότερες φορές ο Πανιώνιος, χωρίς πάντως οι παίκτες του Εμίλιο Φερέρα να καταφέρουν κάτι… σημαντικό για εκείνους και επικίνδυνο για τον Μπλάζιτς.
Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός φρόντισε περισσότερο την άμυνά του, με τον Κίκε Ερνάντεθ να θέλει να… κλέψει τον αγώνα με τις αντεπιθέσεις, κάτι που δεν του βγήκε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Ανδριόλας θα πρέπει να… διηγείται την ιστορία για το πιο εύκολο πρώτο ημίχρονο της μέχρι τώρα καριέρας του. Εξαίρεση στο όλο σκηνικό, η μεγάλη ευκαιρία του Κουμορτζί στο 42’, με τον Μουλόπουλο να κρατάει το μηδέν για τους Βοιωτούς και να στέλνει τις δύο ομάδες χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.
Αντίθετα, το δεύτερο ημίχρονο τα είχε… όλα. Ο Λεβαδειακός χτύπησε δύο φορές στις αντεπιθέσεις και με τους Ναπολεόνι και Μπάρκογλου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 2-0. Η συνέχεια άνηκε στον Πανιώνιο, ο οποίος με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφερε να μειώσει στο 87’, χάρη σε τέρμα του Μπάλαμπαν και στη συνέχεια να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν ο Λάτκα στο 95’ έκανε το 2-2. Οι δύο ομάδες όπως είναι λογικό μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: