Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Πελέ : Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο

Την άποψη ότι η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής εξέφρασε ο Πελέ. Ο βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου τόνισε πως οι φούριας ρόχας ήταν η καλύτερη ομάδα για το 2009 και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Κόσμου, ενώ μεγάλες πιθανότητες έχει τόσο η Βραζιλία, όσο και η Αργεντινή.

"Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, όπως απέδειξαν την προηγούμενη χρονιά. Ηταν η πιο δυνατή ομάδα και είναι το φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο", δήλωσε ο Πελέ σε συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος:

"Στην Ισπανία το ΄82, η Βραζιλία ήταν η καλύτερη ομάδα, αλλά έχασαν τον τίτλο από την Ιταλία. Το ίδιο έγινε και στην Ολλανδία, που ενώ είχε την καλύτερη ομάδα, έχασαν δύο συνεχόμενους τελικούς από τη Γερμανία και την Αργεντινή".

Ο Πελέ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει να κατακτήσει το Μουντιάλ η σελεσάο, αλλά και το αντίπαλο δέος, η Αργεντινή: "Η Βραζιλία έχει πολύ καλή ομάδα. Ο Ντούνγκα έχει κερδίσει πολλά αποτελέσματα, αλλά και σε εμπειρία. Η Βραζιλία είναι σε πολύ καλή φόρμα και θα πρωταγωνιστήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Αργεντινή έχει μία καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Εχουν εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις και είναι ένα ακόμα από τα φαβορί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: