Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Τα άκουσε ο Μπάγιεβιτς...

Και στη Θεσσαλονίκη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γνώρισε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Μόλις έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στο «Καυτατζόγλειο» και ο Σερβοέλληνας τεχνικός κατέβηκε από το λεωφορείο αντίκρισε συγκεντρωμένους οπαδούς της ομάδας που εκείνη την ώρα έμπαιναν στο γήπεδο.

Μόλις, οι φίλαθλοι της «Ένωσης» αντελήφθησαν τον «Ντούσκο» άρχισαν τη «γιούχα».

«Ακόμη εδώ εσύ; Τι δουλειά κάνεις; Σήκω και φύγε!», του φώναζαν και ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έδωσε καμία σημασία αντιδρώντας με ένα μάλλον ειρωνικό χαμόγελο.

Αποθέωση για Σκόκο

Στην αντίπερα όχθη την αποθέωση γνώρισε ο Νάτσο Σκόκο. Κατά την άφιξη της αποστολής ο Αργεντινός έγινε αντικείμενο λατρείας και άκουσε το όνομά του ρυθμικά από τους συγκεντρωμένους οπαδούς της ομάδας. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν αντέδρασε στις επευφημίες των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Κατά Ταχτσίδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέρα από τον Μπάγεβιτς, από κάποιους φίλους της «Ένωσης» τα… άκουσε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης προφανώς για την απόφασή του να μην δεχθεί την πρόταση ανανέωσης του συλλόγου.

«Τους σκότωσα»

Δεν μεταφράστηκε από τον διερμηνέα που ήταν στο γήπεδο στις δηλώσεις του Τζιμπούρ μετά τον αγώνα αλλά το είπε ο Γαλλοαλγερινός:

«Σκότωσε όλη την προσπάθεια της ομάδας μου! Αναλαμβάνω την ευθύνη, ζητώ συγνώμη. Ίσως λάθος επιλογή να το εκτελέσω το πέναλτι τεχνικά».


Προβλήματα για Άλβες, Γεωργέα

Με προβλήματα αποχώρησαν από το γήπεδο χθες τόσο Άλβες όσο και ο Γεωργέας. Ο πρώτος έχει ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο και ο δεύτερος ένα αιμάτωμα στο καλάμι. Η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί αύριο.

Η... απορία του Κονέ

Από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κονέ, ωστόσο, αντικαταστάθηκε από τον Σάββα Κωφίδη στα μέσα του δευτέρου μέρους. Ο άσος του Ηρακλή την ώρα της αλλαγής με γκριμάτσες στο πρόσωπό του έδειχνε την απορία του ενώ κάποια στιγμή σήκωσε τα χέρια ψηλά δείχνοντας να μην πιστεύει γιατί αποχωρεί. Πάντως, το χέρι το έδωσε στον Έλληνα τεχνικό.

Ο Λαντάνι στο ξενοδοχείο

Πριν από τον αγώνα ο υποψήφιος επενδυτής του Ηρακλή, Ερέζ Λαντάνι, βρέθηκε στα ξενοδοχείο της ομάδας και έδωσε νέες υποσχέσεις στους παίκτες του «γηραιού».

«Μην δίνετε σημασία στις εφημερίδες. Είμαι παρών. Σε λίγες μέρες θα δείτε πράξεις και όχι λόγια. Θα εισπράξετε μέρος των οφειλομένων μέσα στην εβδομάδα και στο τέλος του μήνα θα έρθει η εξόφληση. Τα προβλήματα θα λυθούν σύντομα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πρέπει να έχετε το μυαλό σας μόνο εκεί. Είστε καλή ομάδα και πρέπει να κερδίσετε».

Πεδίο μάχης το «Καυτατζόγλειο»

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο περιβάλλοντας χώρος του «Καυτατζογλείου» λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Στους γύρω δρόμους σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ χωρίς, ευτυχώς, να έχουμε τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: