Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Δώνης:"Έκανα λάθη στην ΑΕΚ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, ενώ παραδέχθηκε πως έκανε λάθη στους όταν ήταν στους "κιτρινόμαυρους".

O προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης μίλησε στον Σέντρα 103.3 για το ματς με την ΑΕΚ, τους στόχους της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και για το πέρασμα του από την Ένωση.

"Το παιχνίδι είχε διαφορετικές εξελίξεις στη διάρκειά του, το σκορ άλλαζε συνέχεια,είχε πολλά γκολ. Το σημαντικό για μας είναι ότι καταφέραμε και γυρίσαμε αυτό το ματς και πήραμε ένα πολύ καλό βαθμό της ισοπαλίας. Είναι πολύ κακό που δεχθήκαμε γκολ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου εκεί που παίζαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Παλεύουμε κάθε αγώνα και στο αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχαμε μείνει με 10 παίκτες και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Στο ποδόσφαιρο παίζει πολύ η τύχη, το θέμα είναι να προκαλείς εσύ την τύχη σου".

Για τους στόχους του Ατρόμητου είπε:

"Το σημαντικό για μας είναι να βάλουμε τις βάσεις να δούμε που βρισκόμαστε,να εξασφαλίσουμε νωρίς τη παραμονή στην κατηγορία για να μην έχουμε το άγχος στα τελευταία παιχνίδια και από κεί και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε. Μέχρι το παιχνίδι με τον Άρη, είχαμε δεχθεί τρία γκολ, στο παιχνίδι εκείνο δεχθήκαμε τρία σε ένα μόνο ματς. Γενικά στην άμυνα παίζουμε καλά, ειδικά εντός έδρας και δεχόμαστε κάποια γκολ από αδράνεια σε κάποιες φάσεις. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει ομάδες να παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, εγώ προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για αυτό όπως και κάθε προπονητής πιστεύω".

"Έκανα λάθη στον πάγκο της ΑΕΚ"

Για τη θητεία του στην ΑΕΚ δήλωσε:

"Στην ΑΕΚ δεν κατάφερα να κάνω την ομάδα να παράγει ποδόσφαιρο και δεν ήταν επιτυχημένη η θητεία μου εκεί. Παραδέχομαι ότι έκανα κάποια λάθη. Έχω χρόνια μπροστά μου να βελτιωθώ, είμαι νέος ακόμα, έχω κάποιες εμπειρίες από την μέχρι σήμερα πορεία μου και προσπαθώ κάθε μέρα να μαθαίνω κάποια πράγματα".

Για την μέχρι τώρα καριέρα του είπε:

"Η πιο μεγάλη μου επιτυχία ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου με την Λάρισα απέναντι στον Παναθηναϊκό και τα δύο παιχνίδια με την Μπλάμπεργκ που είχαμε παίξει. Θέλω να παρουσιάζω καλή δουλειά, να παράγω έργο, να φαίνονται τα δείγματα της δουλειάς μου, να κατακτήσω τίτλους αλλά πιο πολύ θα ήθελα να αναλάβω προπονητής ομάδα της Αγγλίας ή της Γαλλίας. Το πέρασμά μου από την Αγγλία ήταν κάτι που με έκανε να δω το ποδόσφαιρο διαφορετικά, κάθε παιχνίδι είναι διαφορικό και έχει να σου δώσει κάτι".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε:

"Νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι καλύτερο από άλλες χρονιές, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σοβαρός και έχει ένα καλό προβάδισμα, ο Εργοτέλης έχει ένα καλό σύνολο, δουλεμένο. Από πλευράς υλικού, ο Άρης είναι η πιο καλή ομάδα που μου έχει κάνει εντύπωση και η Καβάλα είναι μία καλή ομάδα, δεν την έχω παρακολουθήσει πολύ αλλά πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να πάει ακόμη πιο καλά".

Για τις μεταγραφές είπε:

"Έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις για κάποιους παίκτες,δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα κάποια μεταγραφή πλην από τον τερματοφύλακα τον οποίον έχουμε πάρει μέχρι τώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: