Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ ΣΤΟΠΕΡ ΜΟΣΚΕΡΑ.














Eπιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ο Ηρακλής στο χθεσινό ντέρμπι είχε την ατυχία να υποπέσει σε δυο σοβαρά λάθοι στο πρώτο ημίχρονο και να δεχθεί δυο γκολ,χωρίς ο αντίπαλος του να ειχε τηνυπεροχή.
Ο Ηρακλής είχε πολλά προβλήματα από την αριστερή πλευρά με τους Κάλβο και Νέτο να αλωνίζουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κατέρευσαι με τιμωρεία του τα δυο γκολ σε 3 λεπτα απο τον γηπεδούχο.

Ανάγκη για μεταγραφές
Ο Ηρακλής έκλεισε εχθές τον διεθνή Κολομβιανό στόπερ Χόσιμαρ Μοσκέρα με θητεία σε Αργεντίνικες ομάδες.Σήμερα αναμένετα να ανακοινωθεί και άλλος ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ.Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει και ένας μεσσοεπιθετικός από την Λατινική Αμερική.H ομάδα έχει άμεση ανάγκη για μεταγραφές ειδικά στον χώρο της άμυνας αλλά και στις θέσεις του δεξιού χαφ αλλά και στην θέση του αμυντικού μέσου.Η άμυνα όμως για τον Ηρακλή είναι πληγή εδω και για πολλά χρόνια.

Josimar Mosquera Angulo
Συμμ-Γκολ
2003-2005 Bajo Cauca 40-3
2005-2006 Godoy Cruz 55-3
2006-2007 Estudiantes 13-1
2007-2009 Arsenal de Sarandi 49-2
2009- Al-Ahli
2008- Colombia 2-0


Μίλησε ο Λαντάνη στους παίκτες
Μίλησε στους παίκτες και τους εγγυήθηκε οτι τα χρήματα τους θα καλυφθούνε μέσα στον μήνα:«Έχω συμφωνήσει με τον κ. Ρέμο να μπω στην ΠΑΕ Ηρακλής. Έχει κάνει πολλά πράγματα για την ομάδα και έρχομαι για να βοηθήσω. Γνωρίζω ότι υπάρχει καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων. Μέσα στην εβδομάδα να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων και από εδώ και στο εξής θα βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο Λαντάνι και στη συνέχεια μίλησε και για την κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας.«Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Θα γίνουν όμως κάποιες μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθουν κάποιοι παίκτες για να σας βοηθήσουν».


Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Ο Ηρακλής χρειάζεται τουλάχιστον 5-6 μεταγραφές τώρα για να σώσει την παρτίδα.Τέσσερις αμυντικους!Ενα δεξί χαφ και ένα αμυντικο χαφ.

*Η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα αυτο δεν φάνηκε τώρα αλλά εδω και πολύ καιρό.Η ομάδα του Ηρακλή έχει δεχτεί σε όλλα τα μάτς γκολ εκτός του αγώνα με την Τρίπολη στο Καυτατζόγλειο.

*O Kόσμος πρέπει να είναι κοντά στις εξελίξεις και να βρίσκεται κοντά στην ομάδα έτσ ώστε να βγει η χρονιά χωρίς παρατράγουδα. Με λίγα λόγια ΣΥΣΠΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ!

*O Λαντάνη έδωσε εγγυήσεις στους παίκτες για τα δεδουλευμένα.Ο Ρέμος τελικά τι σκέφτεται να κάνει;Πουλάει δε πουλαει,βγάζει ανακοινώσεις φέυγω ξαφνικά μένει,αλήθεια τι γίνεται;Μήπως όλλα αυτά γίνονται για την υπόσχεση στον ΜΕΓΑΛΟ!;;;Η ο ΜΕΓΑΛΟΣ δεν αφήνει τον Ηρακλή λόγο του γηπέδου;;







Δεν υπάρχουν σχόλια: