Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ: Εξηγήσεις για τον κόσμο ζητά ο Μαλεζάς

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς μιλώντας στην «Εξέδρα» ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά που αντιμετώπισαν οι οπαδοί του «Δικεφάλου» του βορρά κατά τη μετάβασή τους στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

«Απ' ό,τι είδα στην Ξάνθη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν να υποστηρίξουν την ομάδα τους και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Ως Έλληνας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ακούσω έναν υπεύθυνο να εξηγήσει τον λόγο που οι δικοί μας οπαδοί δεν αντιμετωπίστηκαν με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι άσχημο να υπάρχουν πολίτες δεύτερης ταχύτητας και το γεγονός αυτό δημιουργεί ένα κλίμα που δεν μπορούμε να φανταστούμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί έγινε ό,τι έγινε. Ρώτησα τους ανθρώπους της ομάδας ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος που η Αστυνομία συμπεριφέρθηκε κατ' αυτόν τον τρόπο στους οπαδούς μας και κανένας δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσει.

Αυτό σημαίνει πως κανένας δεν τους ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Είναι τραγικό να θέλεις να μεταφερθείς μέσα στη χώρα σου και οι Αρχές να σε εμποδίζουν με τρόπους τριτοκοσμικούς. Θα είχε μια βάση το όλο σκηνικό αν ο αντίπαλος δεν ήθελε να δώσει εισιτήρια, αλλά ούτε αυτό συνέβη».

Ο Μαλεζάς αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Μίρκο Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. «Χρειαστήκαμε κάποια λεπτά μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας, όμως στη συνέχεια πιστεύω ότι πήγαμε πολύ καλά. Ο Μίρκο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δεν είναι τυχαίο ότι αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο».

Όσο για τη λειτουργία της ομάδας του και το ότι η ομάδα δεν δέχτηκε τέρμα για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι: «Εκτός του ότι είμαστε σωστοί τακτικά, υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα που όταν χρειαστεί δίνουν τις λύσεις. Για παράδειγμα, έχουμε έναν τερματοφύλακα που κάνει δεύτερη συγκλονιστική σεζόν. Ο Κώστας Χαλκιάς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μας βοηθάει πολύ με την εικόνα που παρουσιάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: