Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Εχω να πληρωθω απο τον Οκτώβριο.

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/849db10da0581b4eac8507f9a7875507_L.jpg?1263202065?1263202065?1263202065

Για τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες μίλησε στα σουηδικά μέσα ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, οποίος τόνισε ότι έχει να πληρωθεί απο τονΟκτώβριο.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του ο Σουηδός διεθνής αμυντικός

-Η ΑΕΚ όλη τη σεζόν παλεύει με τα οικονομικά της προβλήματα. Αυτό επηρέασε τις δυνατότητες του συλλόγου;

«Τα αποτελέσματα δεν είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι. Και τα οικονομικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει θέματα στον σύλλογο. Αλλά πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να επικεντρωθούμε σε αυτό που είναι σημαντικό για μας».

-Το ματς με τον Ολυμπιακό, το πρώτο της χρονιάς ήταν σημαντικό. Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό του Όλοφ Μέλμπεργκ και άφησε ελπίδες ότι μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση, Αλλά ήρθε το 3-3 με τον Ατρόμητο και ενώ προηγηθήκατε με 3-1.

«Είμαι απογοητευμένος. Ήμασταν μπροστά 3-1, φάνηκε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά τον χάσαμε. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Είχαμε μια ευκαιρία να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά μετά τη νίκη στο ντέρμπι. Το σχήμα είναι καλό, αλλά όταν δεν μπορείς να υπερασπιστείς τρία γκολ αυτό δεν είναι ικανοποιητικό».

-Σε έχουν επηρεάσει τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου;

«Μου χρωστάνε ένα μικρό ποσό αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα. Πρέπει να καταλάβουν ότι ο σύλλογος έχει οικονομικά προβλήματα. Εμένα μου χρωστάνε τρεις μήνες. Χρήματα που θα έπρεπε να πάρω για την περίοδο από το Νοέμβριο μέχρι Ιανουάριο».

-Κατά την διάρκεια του Δεκέμβρη ακούστηκαν πολλές φήμες που ήθελαν τη Χέρτα Βερολίνου να ενδιαφέρεται για σένα

«Ξέρω για αυτό το ενδιαφέρον και δεν μπορώ να το κρύψω Έγινε λόγος για δανεισμό αλλά απέρριψα αυτό το ενδεχόμενο. Δεν υπήρχε θέμα ούτε από μένα, ούτε και από την ΑΕΚ».

-Στο πρωτάθλημα έχετε σκληρή μάχη;

«Θα πρέπει να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη πεντάδα για να παίξουμε πλέι οφ και να διεκδικήσουμε τη μια θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: