Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Μοιρασιά στην Καρδίτσα


Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ του Μπλαζέφσκι Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αγροτικό Αστέρα, με την οποία έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και καλό σε γενικές γραμμές.

Στο 31' ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Αγγελόπουλου στον Στεφανίδη. Ο Μπλαζέφσκι νικήθηκε στη μονομαχία του με τον τερματοφύλακα Κουτσόπουλο ωστόσο με δεύτερη προσπάθεια κατόρθωσε να σκοράρει.

Οι Καρδιτσιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και βγήκαν μπροστά αφήνοντας, όμως, εκτεθειμένα τα μετόπισθεν με συνέπεια να κινδυνεύσουν να δεχθούν και δεύτερο γκολ. Μάλιστα, στο 75' ο Στεφανίδης έχασε σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Μάκη Χάβου καθώς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Εντούτοις, πέντε λεπτά αργότερα η Αναγέννηση έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Χατζηρίζου. Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν και το δεύτερο γκολ, που θα τους έδινε τη νίκη και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να το πετύχουν με συνέπεια οι Θεσσαλονικείς, που έριξαν το βάρος στην άμυνα, να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Μάριαν, Φέρστερ, Βέλα Τζούνιορ (25' Χατζηρίζος), Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης (73' Κομβολίδης), Μελαμπιανάκης, Γκόγκας, Διγκόζης, Μπουντούρης, Βούκοβιτς (73' Ιασωνίδης).
Αγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Στεφανίδης (86' Γέβζτοβιτς), Σκλιοπίδης,Μπάρμπας, Ν. Παπαδόπουλος, Τσούκλης (90' Καθάριος), Δεινόπαπας (77' Ναλμπάντης), Χασιώτης, Βαγγελόπουλος, Μπλαζέφσκι, Γ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: