Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Ντίκα τέλος!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e3c1ab25227576dc575e27f77a1c48cf_L.jpg?1263223117?1263223117?1263223117

Ο Νικολάε Ντίκα αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός που ήρθε με... δάφνες στην Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να... πιάσει. Τόσο ο Προτάσοφ, όσο και ο Κωφίδης του έδωσαν τις ευκαιρίες που όμως δεν αξιοποίησε.

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Νικολάε Ντίκα. Ο Ρουμάνος δεν απέδωσε ούτε στο ελάχιστο τα αναμενόμενα και έμεινε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, με συνέπεια να οδηγηθούμε σε αυτήν την εξέλιξη. Στην πατρίδα του υπάρχουν οι πληροφορίες ότι ο παίκτης μεταγράφεται στην Κλουζ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: "H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Nicolae Dica, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του".

Συμφωνία Κλούζ

Οι διοικούντες της Κλούζ επιβεβαιώνουν τη συμφωνία τους με τον Νικολάε Ντίκα οι διοικούντες την Κλουζ. Η Κατάνια στην οποία ανήκει ο Ρουμάνος μέσος τον παραχωρεί δανεικό με οψιόν αγοράς στην ομάδα της πατρίδας του για έξι μήνες.

«Η υπόθεση έχει τελειώσει και μένουν οι υπογραφές. Ο Ντίκα θα είναι δικός μας για έξι μήνες, ενώ θα έχουμε στη συνέχεια το δικαίωμα να τον αποκτήσουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Κλουζ, Ιούλιο Μουρεσάν, και πρόσθεσε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλαμε εδώ και καιρό στην ομάδα μας και χαίρομαι που επιτέλους τον αποκτήσαμε. Θα είναι πολύ σημαντική η βοήθειά του στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πιθανώς να προπονηθεί για πρώτη φορά την Πέμπτη».

Ο Αρπάντ Παζκάνι βασικός χρηματοδότης της Κλούζ, είπε: «Χαίρομαι πολύ που αποκτήσαμε τον Ντίκα. Θα καλύψουμε εμείς ένα μέρος του συμβολαίου του και τυο υπόλοιπο η Κατάνια. Θα μας βοηθήσει πολύ και ο ίδιος θα μπορέσει μέσω της Κλουζ να επιστρέψει στην εθνική Ρουμανίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: