Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Δόξα Δράμας-Διαγόρας 2-2

http://www.sport24.gr/ast/cov/ta/tara_2010_2_1_17_24_23_b.jpgΤην ανοδική του πορεία συνέχισε ο Διαγόρας, καθώς η ομάδα του Γιώργου Φοιρού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Δόξα Δράμας εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική.Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και στα δύο ημίχρονα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 13’ με κεφαλιά του Πακάλτση και τον Διαγόρα να ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ του νεοαποκτηθέντα Γεωργιάδη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (64’) ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την Δόξα Δράμας και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 68’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ταραχούλσκι.

Στο 84’ η Δόξα έχαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το "τρίποντο", καθώς είχε δοκάρι με τον Παπαθανασίου. Οι δύο ομάδες με την ισοπαλία έφτασαν στους 28 βαθμούς.

Ο διαιτητής του αγώνα Λαμπρόπουλος (Ηλείας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Τσιμπλίδη, Μαρκόφσκι, Παπαθανασίου, Γεωργιάδη, Ταραχούλσκι, Κρουσταλλέλη και Ρούσεφ.

Δόξα Δράμας: Καρατζιοβαλής, Παπαθανασίου, Γαλακτερός, Πακάλτσης, Ρομπίνιο, Γκίκας, Τσιμπλίδης (81' Βαν Ες), Γκονζάλες (44' λ.τρ. Μαχαιρούδης), Μαρκόφσκι, Πινδώνης, Χλωρός (62' Χ. Μουρατίδης).

Διαγόρας: Βελίδης, Δήμου, Μπριλάκης, Σαλαματράκης, Σπάρταλης, Ρούσεφ, Χρήστου (46' Κρουσταλλέλης), Μπακομήτρος, Γεωργιάδης, Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: