Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Απαραίτητη η νίκη


Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπανταλόνα ο Άρης δεν έχει περιθώρια για νέο στραβοπάτημα. Την Τρίτη φιλοξενεί στο Αλεξάνδρειο τη γαλλική Λε Μαν για την 2η αγωνιστική του Euro Cup και η νίκη είναι αναγκαία. Ο τεχνικός του Άρη Ντέιβιντ Μπλατ υποστηρίζει ότι είναι ένα ματς πρόκληση για την ομάδα, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό επεσήμανε ότι η ομάδα του αγωνίστηκε καλά αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τους Γάλλους ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που έχει κάνει πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Έχει ένα καλό προπονητή και η δουλειά του φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Για μας, είναι ένα ματς πρόκληση, ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε τους εντός έδρας αγώνες και θα πρέπει να πετύχουμε τη πρώτη νίκη».

Όσο για το ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ο προπονητής των κιτρίνων υπογράμμισε: «Παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Στον αγώνα με τη Λε Μαν, είναι όμως απαραίτητο. Διορθώσαμε κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα το πώς μπήκαμε στο παιχνίδι και κάναμε αυτό που πραγματικά θέλαμε. Παίξαμε σκληρά και κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Δηλώσεις για την αναμέτρηση του Eurocup με την γαλλική ομάδα έκανε και ο Άαρον Μάιλς λέγοντας: «Οι γαλλικές ομάδες έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Διαθέτουν παίκτες με αθλητικά προσόντα που κυνηγούν την κάθε φάση, ενώ προσπαθούν να παίξουν γρήγορα. Το τεχνικό επιτελείο έκανε πολύ καλή δουλειά και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι ένα σημαντικό παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: