Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Γιόνσον και επίσημα στον Πανιώνιο


Και επίσημα στον Πανιώνιο ο Γιόνσον Παίκτης του Πανιωνίου και επίσημα είναι από την Δευτέρα το μεσημέρι ο Σουηδός Μάρκους Γιόνσον. Ο 28χρονος παίκτης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Παράλληλα ανακοινώθηκε η απόκτηση και του νεαρού Δημήτρη Κολοβού από τον ΠΑΣ Ωρωπού.

Η ανακοίνωση για τον Γιόνσον αναφέρει: "Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάρκους Γιόνσον. Ο Σουηδός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους μέχρι τις 30/6/2011.

Στις πρώτες του δηώσεις στο panionios.gr ο Μάρκους δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Πανιώνιο. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τη συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον Πανιώνιο, αυτές τις ημέρες που είμαι εδώ, είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο, με πολύ καλό προπονητικό κέντρο και γενικά υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας με τους ανθρώπους εδώ".

Η ανακοίνωση για τον Κολοβό αναφέρει: "Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών (μέχρι 31/12/2012). Ο Δημήτρης Κολοβός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ομάδα του ΠΑΣ Ωρωπού.

Σε δηλώσεις του στο panionios.gr ο Δημήτρης τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Πανιώνιο. Είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα.
Ευχαριστώ τους κυρίους Τσακίρη και Παυλόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα. Ευχαριστώ επίσης τον ΠΑΣ Ωρωπού, στον οποίο έκανε τα πρώτα μου βήματα και τους ανθρώπους της ομάδας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Από μεριάς μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: