Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Επίσημα «κίτρινοι» Ορτίθ και Μεντί

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία με τους Σέζαρ Ορτίθ και Φορμός Μεντί, ο πρώτος για έξι μήνες με όψιον ανανέωσης της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε για 1,5 χρόνο.
Συγκεκριμένα η «κίτρινη» ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ισπανού Cezar Ortiz για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο. O ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 30-10-1989, έχει ύψος 1.82 και είναι 75 κιλά, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Έχει 45 συμμετοχές και 2 γκολ με την δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ από το καλοκαίρι ως τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια με την φανέλα της Αλμπαθέτε. Είναι διεθνής με τις ομάδες Κ17 και Κ19 της Ισπανίας. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 21.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.gr σημείωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΑΡΗ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Ξέρω ότι προπονητής στην ομάδα είναι μία μεγάλη προσωπικότητα όπως ο κ. Κούπερ, αλλά και ότι επίσης αγωνίζονται σπουδαίοι παίκτες και ανάμεσά τους και συμπατριώτες μου. Αυτό περιμένω να με βοηθήσει πάρα πολύ. ‘Έχω μάθει επίσης ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ φανατικοί και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους». Η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης.

Επίσης ανακοινώνει την απόκτηση του Σενεγαλέζου με γαλλικό διαβατήριο Formose Mendy για τον επόμενο 1,5 χρόνο. O ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 23-3-1989, έχει ύψος 1.75 και είναι 69 κιλά, αγωνίζεται ως χαφ τόσο από την αριστερή όσο και από την δεξιά πλευρά. Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Μαρσέιγ και επίσης στην Λανς, την Λιλ και την Ιστρ πριν την μεταγραφή στην Πορτουγένα. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 25.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.gr σημείωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να καταφέρω με πολύ δουλειά να μπω στην βασική ενδεκάδα του ΑΡΗ. Ήδη προσπαθώ να μάθω αρκετά για τη νέα μου ομάδα. Ξέρω τον Κόκε από την Μαρσέιγ και είναι ένας παίκτης με τον οποίο ανυπομονώ να αγωνιστούμε μαζί. Έχω δει τον τρόπο που ο κόσμος συμπαραστέκεται στην ομάδα και περιμένω να αγωνιστώ κι εγώ μπροστά σε αυτό το κοινό». Η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: