Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Κυβέρνηση vs "άπιστου" Τέρι!











Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η υπόθεση της απιστίας του Τζον Τέρι και της σύναψης ερωτικής σχέσης με τη Βανέσα Περονσέλ (φώτο), μέχρι πρότινος σύντροφος του άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι Γουέιν Μπριτζ, έχει ξεφύγει από τα όρια του ποδοσφαίρου και γίνεται πλέον... κρατική υπόθεση.ύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Times", η κυβέρνηση ασκεί πιέσεις στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία προκειμένου να πάρει μία ξεκάθαρη θέση αναφορικά με το φλερτ του αρχηγού των "λιονταριών", ενώ υπάρχουν και αρκετά κυβερνητικά στελέχη που πιέζουν ώστε να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο.
"Στο γήπεδο ο Τζον Τέρι είναι ένας φανταστικός παίκτης , όμως για να είσαι αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας πρέπει να έχεις ευρύτερες ευθύνες απέναντι στη χώρα σου.

Είναι σαφές πως αν αυτές οι κατηγορίες αποδειχτούν -αυτή τη στιγμή είναι μόνο κατηγορίες- τότε αμφισβητείται ο ρόλος του ως αρχηγός της Αγγλίας.

Μιλάω με την FA σε τακτική βάση, οπότε θα τους ρωτήσω ποια είναι η θέση τους και θα δούμε τι θα γίνει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Αθλητισμού στη χώρα Τζέρι Σάτκλιφ, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ, τότε η πιο συνετή λύση θα είναι ο Φάμπιο Καπέλο να παραδώσει σε κάποιον άλλον παίκτη το περιβραχιόνιο του αρχηγού.Όλα αυτά πάντως μοιάζουν να έχουν ελάχιστη σημασία για τον 29άχρονο άσο, ο οποίος βλέπει το γάμο του να βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις έχουν συνθλίψει ψυχολογικά τη γυναίκα του Τόνι Πουλ, με αποτέλεσμα να πάρει αεροπλάνο για το Ντουμπάι παίρνοντας μαζί και τα 3χρονα δίδυμα της οικογένειας (το ζεύγος μιλάει πλέον τηλεφωνικά), με ανθρώπους του περιβάλλοντός του να αναφέρουν πως "μοναδική προτεραιότητά του τώρα είναι να σώσει το γάμο του"
Στον αντίποδα, ο έτερος "πληγωμένος" της υπόθεσης Γουέιν Μπριτζ έχει προτιμήσει το δρόμο της σιωπής (μόνο μία ανακοίνωση έχει εκδοθεί από το δικηγόρο του όπου ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του), και αντλεί δύναμη από την τρομερή συμπαράσταση που λαμβάνει από τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι.
Ενδεικτική είναι άλλωστε η κίνηση τριών εξ αυτών, των Κάρλος Τέβες, Στίβεν Άιρλαντ και Νάιτζελ Ντε Γιονγκ, να βγάλουν τις φανέλες τους μετά το κυριακάτικο 2-0 επί της Πόρτσμουθ και να αποκαλύψουν T-shirts όπου ήταν γραμμένο το σύνθημα "Team Bridge" ("Ομάδα Μπριτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: