Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Μεταγραφές στο... πάρα πέντε στην Πρέμιερ Λιγκ


Τριπλό χτύπημα από την Φούλαμ Tελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα σε όλη την Ευρώπη και όπως συνηθίζεται, πολλές ομάδες κινήθηκαν για να κλείσουν κάποιες τρύπες την ύστατη στιγμή. Μάθετε για τις τελευταίες κινήσεις των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Φούλαμ έκλεψε την παράσταση...

  • Η Φούλαμ έκανε την εντυπωσιακότερη κίνηση από όλους καθώς την τελευταία στιγμή κατάφερε να κάνει τρεις σημαντικές προσθήκες στο ενεργητικό της. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον 20χρονο αριστερό μπακ, Νικι Σόρει από την Αστον Βίλα. Τον Στέφανο Οκάκα από την Ρόμα, ο οποίος χθες σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Σιένα χαρίζοντας την νίκη στους Ιταλούς. Τέλος, συμφώνησε με την Λίβερπουλ για τον 18μηνο δανεισμό του Κρίστοφερ Μπούχβαλ.

  • Η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε τον 22χρονο ακραίο επιθετικό Ανταμ Τζόνσον από την Μίντλεσμπρο με συμβόλαιο εώς τον Ιούνιο 20014.

  • H Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Αιγύπτιου, Μίντο από την Μιντλεσμπρο με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν καθώς και εκείνη του Βραζιλιάνου Ιλάν από την Σεντ Ετιέν, του οποίου το όνομα είχε γραφτεί στα ρεπορτάζ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

  • Η Στόουκ απέκτησε τον 22χρονο Βόσνιοκαναδό τερματοφύλακα, Ασμιρ Μπέγκοβιτς από την Πόρτσμουθ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών έναντι 3,25 εκατομμύρια λιρών.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: