Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Στηρίζει Ουζουνίδη, φήμες για Κουζέν


Ο Ντανιέλ Κουζέν πέτυχε το γκολ της νίκης της Γκαμπόν επί του  Καμερούν Ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, αποφάσισε τελικά να στηρίξει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή του, όπως ζητούν στο σύνολό τους οι οπαδοί της ομάδας.

"Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του προπονητή. Στηρίζω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες. Όλοι μαζί θα πολεμήσουμε για να σώσουμε την ομάδα. Ζήτησα από τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή, επειδή βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Εμπιστεύομαι το τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας", τόνισε στον "Novasport FM Λάρισας".

Στο μεταξύ, φουντώνει η φημολογία στο εξωτερικό για τον Κουζέν. Αλλωστε και ο ίδιος ο Κώστας Πηλαδάκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι θα γίνει μία ακόμα μεταγραφή μεγάλου παίκτη, μέχρι τις 20:00 όταν και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος. Ο 32χρονος επιθετικός της Χαλ, φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΛ και τις επόμενες ώρες αναμένεται η απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: