Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Πάμπλο Γκαρσία: «Αυτό το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν το χάνω με τίποτα»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί ο Πάμπλο Γκαρσία να γύρισε καταβεβλημένος και εμφανώς στεναχωρημένος από την Ουρουγάη, ούτε όμως ο χαμός της μητέρας του φαίνεται πως είναι ικανός να «λυγίσει» τον άσο του ΠΑΟΚ, αφού θέλει σαν τρελός να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Αυτό το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν το χάνω με τίποτα», ήταν η εξής ατάκα του Ουρουγουανού μέσου στους ιθύνοντες του Δικεφάλου» του Βορρά, από τη στιγμή που πάτησε ...Θεσσαλονίκη.
Ο Πάμπλο Γκαρσία δείχνει πως είναι «μαχητής» εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και ούτε η προσωπική τραγωδία που πέρασε με τον θάνατο της μητέρας του, φαίνεται πως είναι αρκετά ικανή για να τον «λυγίσει».

Πολλοί στενοί του συγγενείς μάλιστα, τονίζουν ότι ότι το μόνο που μπορεί να τον βοηθήσει για να ξεπεράσει το μεγάλο σοκ του αιφνίδιου θανάτου της πολυαγαπημένης μητέρας του είναι η οικογένειά του και το ποδόσφαιρο.

Γίνεται εκκαθάριση των μετοχών

Παράλληλα, το επόμενο διήμερο αναμένεται να γίνει η οριστική εκκαθάριση των χρημάτων που συγκέντρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη δημόσια διάθεση μετοχών. Οταν αυτή ολοκληρωθεί, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων θα πάει και πάλι στους παίκτες, όπως ακριβώς τους είχαν υποσχεθεί η διοίκηση και ο ίδιος ο πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: