Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Μώραλης:"Καμία πρόταση για Τοροσίδη"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιάννης Μώραλης διέψευσε τις φήμες περί φυγής του Βασίλη Τοροσίδη από τον Ολυμπιακό, λέγοντας μάλιστα πως μίλησε ο ίδιος με τον ποδοσφαιριστή. Τοποθετήθηκε επίσης για την πορεία των "ερυθρόλευκων", τονίζοντας πως κανείς δεν θα πρέπει να πετάει στα σύννεφα, όμως έχει πίστη στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης, μίλησε στον Sentra 103.3 για όλα όσα αφορούν τους κόκκινους το τελευταίο διάστημα, ξεκινώντας από την ιστορία που δημιουργήθηκε με τον Βασίλη Τοροσίδη.

"Μίλησα με τον Τοροσίδη και μου διέψευσε τα πάντα. Μάλιστα που είπε ότι έπρεπε να το κάνουμε μέσω του γραφείου τύπου, αφού είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την ομάδα και βασικός στόχος του είναι το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Τοροσίδη. Ξέρετε πως λειτουργεί το σύστημα των μάνατζερ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Βασίλη που είναι ευχαριστημένος με την ομάδα, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι στο μέλλον".

"Με Μπάντοβιτς άλλαξαν όλα"

Για την μείωση της διαφοράς και την καλή εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός, τόνισε:

"Πράγματι στον ψυχολογικό τομέα έχουμε ανέβει, όμως σημασία έχει ότι έχουμε βελτιωθεί και αγωνιστικά. Θέλουμε όμως να κρατήσουμε χαμηλό πήχη. Δεν θέλουμε να μιλάμε για 8/8. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη, όμως αν γκελάρει και ο ΠΑΟ στην Τούμπα τότε θα δούμε την συνέχεια.

Γενικά ήταν μια περίεργη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλαγές προπονητών και πολλά σκαμπανεβάσματα. Μετά από κάθε αλλαγή προπονητή όλα πάνε καλά, στην συνέχεια όμως τα πράγματα στραβώνουν. Με τον Μπάντοβιτς όμως όλα δείχνουν πως κυλούν οπως πρέπει, αφού γίνεται σωστή δουλειά και οι παίκτες έχουν δείχνουν διάθεση".

Για το φετινό πρωτάθλημα και το αν πιστεύει πως μπορεί να το κατακτήσει ο Ολυμπιακός, είπε:

"Πιστεύουμε στο 8/8, αλλά δεν μόνο φτάνει αυτό. Πρέπει να το θέλουν και οι παίκτες μας. Σε θεωρητικό επίπεδο έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα από τον Παναθηναϊκό, όμως έχουμε δει ότι σε ματς εύκολα χάσαμε βαθμούς.

Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και αυτό είναι καλό, όμως αυτή τη στιγμή πρώτος είναι ο Παναθηναϊκός και αυτός είναι το φαβορί".

"Δουλεύουμε για το μέλλον"

Τέλος για το μέλλον του συλλόγου, είπε:

"Όλοι οι τομείς λειτουργούν παράλληλα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει φυσικά σε τι θέση θα βγει η ομάδα, κάτι το οποίο μας ενδιαφέρει όλους. Μια ομάδα που βγαίνει πρώτη έχει περισσότερα έσοδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις για τη νέα χρονιά. Έχει ήδη αρχίσει έρευνα αγοράς για την νέα σεζόν.

Η ομάδα είναι γεννημένη για τον τίτλο. Θα είναι ξεχωριστό αν τον κερδίσουμε, γιατί ξέρετε πως φέτος είχαμε μια κρίση. Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε πίσω με αρκετούς βαθμούς. Όμως υπάρχει συσπείρωση και ξεπερνάμε τις δυσκολίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: