Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Με... περίπατο στα ημιτελικά ο Αρης

http://www.novasports.gr/media/67910.jpg

Ρεσιτάλ… επιθετικού ποδοσφαίρου από τον Άρη που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 3-0 της Ξάνθης στον επαναληπτικό προημιτελικό.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη με τον Κάλβο να απειλεί με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Λυμπερόπουλο να μπλοκάρει στο δεύτερο λεπτό.
Ο Πρίττας επιχειρεί ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Ξάνθης στο δέκατο λεπτό.
Στο 12ο λεπτό ο Κάμπορα σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Λυμπερόπουλο να αποκρούει αλλά να μην μπλοκάρει την μπάλα την οποία απομάκρυναν οι αμυντικοί της Ξάνθης.
Ο Άρης κάνει το 1-0 με σκόρερ τον Κάμπορα ο οποίος πλάσαρε από κοντά, μιας και ο Λυμπερόπουλος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα μετά από σουτ του Νέτο στο 17ο λεπτό.
Ο Φρέντι Αντού κάνει το 2-0 στο 22ο λεπτό με πλασέ από την μικρή περιοχή μετά από εξαιρετική πάσα του Κάλβο.
Νέα ευκαιρία για τον Άρη να κάνει το 3-0 με τον Κάλβο να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα να πηγαίνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης στο 24ο λεπτό.
Η Ξάνθη κάνει την πρώτη της ευκαιρία με τον Έλινγκτον να δέχεται την μπάλα λίγο έξω από την μικρή περιοχή του Άρη και το σουτ του να είναι αρκετά άστοχο στο 35ο λεπτό.
Στο 39ο λεπτό η Ξάνθη απειλεί με τον Μπούγκα να σουτάρει από την μεγάλη περιοχή και τον Σηφάκη να αποκρούει με γροθιές την μπάλα.
Λήξη πρώτου ημιχρόνου
Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
Στο 63ο λεπτό ο Κάμπορα προσπαθεί να… κρεμάσει τον Λυμπερόπουλο που μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 65ο λεπτό ο Κάμπορα θα φύγει στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει τον Κόκε που δεν είχε κανένα πρόβλημα από το σημείο του πέναλτι να νικήσει τον Λυμπερόπουλου με πλασέ και να κάνει το 3-0.
Ο Χαβίτο θα βρεθεί μόνος του στην μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Κάλβο αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ στο 88ο λεπτό.
Ο Λουτσιάνο θα απειλήσει με μακρινό φάουλ και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη στο 90ο λεπτό.

Διαιτητής: Σταθόπουλος.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Νασούτι, Ρονάλντο Γκιάρο, Αράνο, Πρίττας, Φερνάντεζ (60ο Ναφτί), Κάλβο, Αντού (67ο Χαβίτο), Κόκε (75ο Τζόνσον), Κάμπορα.
ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σρμπα, Τζιωρτζόπουλος, Βάλλας, Μάριτς, Βασιλακάκης, Κιντάνα (59ο Ζιέντσουκ), Μαρσελίνιο, Μπούγκα (68ο Λουτσιάνο), Έλινγκτον (46ο Σουάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: