Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ: Έγινε sold out


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κατάμεστη, όπως αναμενόταν, θα είναι την Κυριακή η Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Superleague και οι οπαδοί του είναι στήσουν το δικό τους πάρτι στις κερκίδες. Τα εισιτήρια του αγώνα που τέθηκαν σε κυκλοφορία το πρωί της Τετάρτης εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Τα «μαγικά χαρτάκια» που τέθηκαν στη διάθεση των οπαδών της ομάδας ήταν 7.500, με τα 4.500 να διατίθενται στα εκδοτήρια της Τούμπας και τα υπόλοιπα να έχουν μοιραστεί σε συνδέσμους του συλλόγου. Αρκετοί φίλοι του «Δικεφάλου» είχαν σχηματίσει ουρές έξω από τα γκισέ από τις έξι το πρωί και όπως ήταν φυσικό τα εξάντλησαν.

Κανονικά ο Πάμπλο Γκαρσία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη σημερινή προπόνηση στη Σουρωτή που περιείχε ασκήσεις τακτικής, πήρε κανονικά μέρος ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη (είχε ταξιδέψει στην Ουρουγουάη λόγω του θανάτου της μητέρας του).

Προληπτικά ο Λίνο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Σνάουτσνερ, ενώ ο Λούσιο Φιλομένο πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Βιτόλο ακολούθησε πρόγραμμα συντήρησης και ενδυνάμωσης. Η αυριανή (10:30) προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

*** Ο Πάμπλο Κοντρέρας συμπεριελήφθη στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Χιλής, ενόψει των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για το Μουντιάλ 2010, με αντιπάλους την Κόστα Ρίκα και την Βόρεια Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: