Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην Εθνική Αργεντινής ο Ντάτολο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Χεσούς Ντάτολο παραμένει στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Μαραντόνα για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, καθώς κλήθηκε στην μπιανκοτσελέστε για το φιλικό παιχνίδι με την Γερμανία, στις 3 Μαρτίου στο Μόναχο. Ο Αργεντίνος άσος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον Μαραντόνα ότι δικαιούται μία θέση στο ρόστερ για το Μουντιάλ, τόσο σε αυτό το φιλικό όσο και στα ματς του Ολυμπιακού έως το τέλος της περιόδου.

Ο Μαραντόνα είπε ότι από τους παίκτες που κάλεσε για το συγκεκριμένο φιλικό, οι μισοί θα είναι σίγουρα στο Μουντιάλ και οι υπόλοιποι θα πρέπει να τον πείσουν για να κερδίσουν τη συμμετοχή τους. Ο Ντάτολο είναι στους παίκτες υπό παρακολούθηση και σίγουρα ο δανεισμός του από την Νάπολι στον Ολυμπιακό του δίνει πολλούς πόντους αφού θα έχει συμμετοχές, κάτι που ήθελε ο Μαραντόνα.

Ο Ντάτολο θα φύγει για την Εθνική μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, θα παίξει την Τετάρτη 3 Μαρτίου στο Μόναχο και θα πρέπει να γυρίσει αμέσως για να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγελιο, το Σάββατο 6 Μαρτίου. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, αλλά το σημαντικό για τους ερυθρόλευκους είναι ότι ο παίκτης τους θα έχει ένα σημαντικότατο κίνητρο για να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις στα παιχνίδια των ερυθρολεύκων μέχρι το καλοκαίρι.

Οι παίκτες που κάλεσε ο Μαραντόνα

Τερματοφύλακες: Αντούχαρ (Κατάνια), Ρομέρο (Αλκμάαρ)

Αμυντικοί: Μπουρντίσο (Ρόμα), Ντεμικέλις (Μπάγερν Μονάχου), Σάμουελ (Ίντερ), Ροντρίγκεζ (Εστουδιάντες), Οταμέντι (Βελέζ), Χάιντζε (Μαρσέιγ).

Μέσοι: Παστόρε (Παλέρμο), Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Βερόν (Εστουδιάντες), Μπολάτι (Φιορεντίνα), Μασεράνο (Λίβερπουλ), Ντάτολο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γκουτιέρεζ (Νιουκάστλ).

Επιθετικοί: Αγκουέρο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ιγκουαϊν (Ρεάλ Μαδρίτης), Τέβεζ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιέγκο Μιλίτo (Ίντερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: