Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τρεις αγωνιστικές στην ΑΕΚ, δύο στο Περιστέρι!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Βαριά καμπάνα για το Περιστέρι και την ΑΕΚ για τα επεισόδια των οπαδών τους στον αγώνα του Σαββάτου!

Το Περιστέρι τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, ενώ η «Ενωση» θα υποχρεωθεί να παίξει (άλλα) τρία παιχνίδια χωρίς κόσμο. Η ομάδα του Σκουρτόπουλου θα παίξει χωρίς κόσμο στα παιχνίδια με την Ολύμπια Λάρισας και τον Αρη, ενώ η ΑΕΚ στα παιχνίδια με Κολοσσό, Πανελλήνιο και Μαρούσι.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

Για την ΑΕΚ:

α) για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, έγγραφη σύσταση και 1.000,00€,

β) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.500,00€ και

γ) για δημιουργία επεισοδίων (ομαδικές συμπλοκές θεατών, ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο) με αποτέλεσμα την εκκένωση του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τρεις (3) αγωνιστικές και πρόστιμο 2.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 14-2-2010.

Για το Περιστέρι:

α) για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, έγγραφη σύσταση και 1.000,00€,

β) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και

γ) για δημιουργία επεισοδίων (ομαδικές συμπλοκές θεατών, ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο) με αποτέλεσμα την εκκένωση του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δυο (2) αγωνιστικές και πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 14-2-2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: