Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Λεβαδειακός - Ξάνθη 2-1

http://www.contra.gr/images/m/levadeiaskoda_1403_m.jpg

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Λεβαδειακός που επικράτησε 2-1 της Ξάνθης, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές, χάρη στα δύο γκολ του Γιώργου Μπάρκογλου, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

12': Μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Κόλτζου, η μπάλα κατευθύνθηκε προς το τέρμα της Ξάνθης, με τον Γκσπούρνινγκ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

15': Δυνατό σουτ του Κιντάνα, ο Βαγιέχο μπλόκαρε.

19': Ο Πόι σκόραρε με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο διαιτητής έδωσε οφ σάιντ, με συνέπεια το γκολ να μη μετρήσει. Είναι μία φάση που θα συζητηθεί πολύ.

41' ΓΚΟΛ για την ΞΑΝΘΗ: Σέντρα του Πόι από τα αριστερά, ο Μπούγκα ανενόχλητος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους "ακρίτες".

44' Πολύ μεγάλη ευκαιρία του Λεβαδειακού για να ισοφαρίσει. Αρχικά, ο Ναπολεόνι βρέθηκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον νικήσει. Στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα κατέληξε και πάλι στον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος πέρασε τον Αυστριακό γκολκίπερ, ο Φλίσκας όμως, πρόλαβε κι έδιωξε πάνω στην γραμμή.

46'+1: Εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη, ο Γκσπούρνινγκ έδιωξε σε κόρνερ.

57': Ο Μπάρκογλου έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από πάσα του Κόλτζου, το σουτ που επιχείρησε, πέρασε άουτ.

71': Ο Γκονζάλες σουτάρει από πολύ καλή θέση, με τον Γκσπούρνινγκ να απομακρύνει σε κόρνερ.

77': Σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει ο Λεβαδειακός όταν σε σέντρα από τα αριστερά, Μπάρκογλου και Γκονζάλες δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, χάρη στην παρέμβαση του Γκσπούρνινγκ και την απομάκρυνση του Βάλλα.

80': Οι έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου της Ξάνθης για ένα φάουλ έχουν ως αποτέλεσμα την αποβολή τόσο του προπονητή, Νίκου Κεχαγιά, όσο και του γενικού αρχηγού, Γιώργου Κασναφέρη!

88' ΓΚΟΛ για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ: Σέντρα από δεξιά στην περιοχή της Ξάνθης, ο Αγκάλι κέρδισε την κεφαλιά μέσα από τα χέρια του Γκσπούρνινγκ, η μπάλα κατέληξε στον Μπάρκογλου, ο οποίος με νέα κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.

94' ΓΚΟΛ για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ: Νέα σέντρα από τα δεξιά, ο Μπάρκογλου βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και χάρισε με πλασέ τη νίκη στην ομάδα του.


Διαιτητής: Μ. Τσινιάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Λ. Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Γ. Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας)

Συνθέσεις

Λεβαδειακός:

Λόπεθ Βαλιέχο , Γιάννης Αλεξίου, Γιώργος Κόλτζος (73' Φελίπε Σερτζίνιο), Γιώργος Μπάρκογλου, Μοχαμάν Αμπουμπακαρί, Γιάννης Ταραλίδης (84' Κίκε Σόλα), Μαρσέλο Γκονζάλες, Γιώργος Ζησόπουλος, Μπράνκο Σερζ (46' Ίκερ Μπεγκόνια), Στέφανο Ναπολεόνι, Βίκτορ Αγκάλι

Ξάνθη:

Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, Φλορίν Στίνγκα, Εμμανουήλ Μπέρτος, Θανάσης Κωστούλας, Γιάννης Παπαδημητρίου, Σπύρος Βάλλας, Κώστας Φλίσκας, Ντιέγκο Κιντάνα (77' Παντελής Ριζογιάννης), Μάουρο Πόι, Μάρεκ Ζίεντσουκ (74' Δημήτρης Σουάνης), Μπούγκα Μουγκουρέλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: