Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Επίθεση στην αποστολή του Αρη!


Αστυνομία Αγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Αρη. Η αποστολή ξεκίνησε από ξενοδοχείο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου καταλύει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και κατευθύνθηκε στο γήπεδο. Ηταν μάλιστα να φτάσει γύρω στις 17.15 και λόγω των επεισοδίων με την αστυνομία να εξαπολύει επίθεση με χημικά εναντίον ανυποψίαστων οπαδών, καθυστέρησε περίπου μισή ώρα.

Οι άγνωστοι έστησαν ενέδρα στην αποστολή του Αρη, στο ύψος του εμπορικού κέντρου "Κόσμος" και κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιές στα τζάμια του λεωφορείου που όπως φαίνεται δεν το συνόδυεαν οι αστυομικές δυναμεις (!)

Από την άλλη, το δευτερο λεωφορείο το οποίο μετέφερε τους παράγοντες του δικεφάλου, στάθμευσε έξω από τη θύρα των επισήμων, από την κάτω πλευρά του γηπέδου, στην οδό Αλκμήνης. Οι παράγοντες του δικεφάλου δέχθηκαν επίθεση με συνθήματα και μπουκάλια, σε επεισόδιο που δεν έλαβε επικίνδυνες διαστάσεις.

Η αστυνομία έστησε... πόλεμο
Για μια ακόμη φορά, έδωσαν εξετάσεις και έμειναν... μεταξισταστέοι. Ο λόγος για τους αστυνομικούς που κόβουν και ράβουν στους δρόμους γύρω από το Χαριλάου και πριν απο λίγο επιτέθηκαν στους οπαδούς του Αρη που ετοιμάζονταν να υποδεχθούν την αποστολή των κιτρίνων, έξω από τα αποδυτήρια.

Δυνάμεις της αστυνομίας εξαπέλυσαν επίθεση με χημικά και κροτίδες λάμψης και ήχου προκειμένου να απομακρύνουν τους οπαδούς από την ομάδας τους ενώ νωρίτερα, όταν έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν συνέβη το παραμικρό! Οι οπαδοί του Αρη, ούτε καν φώναξαν συνθήματα σε βάρος των ΠΑΟΚτσήδων.

Οι άνδρες των ΜΑΤ συνέλαβαν νεαρούς, μαθητές γυμνασίου, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθούν να είναι ανεπαρκείς και αντί να επιβάλλουν την τάξη, προκαλούν επεισόδια, προσβάλλουν και ξυλοκοπούν αναίτια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, επί της οδού Παπαναστασίου, μπροστά από το γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης", χωρίς λόγο και αιτία μετέτρεψαν σε εμπόλεμη ζώνη όλη την περιοχή. Το εκπληκτικό είναι ότι οι αστυνομικοί δεν αφήνουν τον κόσμο να μπει στο γήπεδο.

Δεκάδες χημικά έχουν εκτοξευθεί και η ατμόσφαιρα είναι πλέον εμετική χάρη στην αναλγισία όσων νομίζουν ότι επιβάλλουν, με αυτόν τον τρόπο, την τάξη, εκεί που δεν υπάρχει αταξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: