Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ζαφειρόπουλος: "Σωτηρία στους 34β."


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τρεις νίκες πιστεύει ο Νίκος Ζαφειρόπουλος πως θα χρειαστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για να παραμείνει στη Super League. Ο ήρωας του ΠΑΣ στο αγώνα του Καραϊσκάκη θεωρεί ότι οι 34 βαθμοί είναι το όριο της σωτηρίας. Τι σχολιάζει για την εκπληκτική του απόδοση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα στον "Sentra 103,3":

Για το τι σημαίνει ο βαθμός που πήρε ο ΠΑΣ στο παιχνίδι του απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Σημαίνει πολλά γιατί τα κουκιά είναι μετρημένα. Θέλουμε να φτάσουμε οπωσδήποτε τους 34 βαθμούς. Εμείς κυνηγάμε τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια, για να σωθούμε».

Για την απόδοσή του απέναντι στους "ερυθρόλευκους":

«Είναι δύσκολη η θέση να μπεις στο "Καραϊσκάκης" να αγωνιστείς χωρίς να έχεις κάνει ζέσταμα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ, ήρθαν οι δυο άτυχες στιγμές που δεχτήκαμε τα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα μπούμε να το διασκεδάσουμε και ό,τι βγει».

Για το αν είναι δύσκολο για ένα τερματοφύλακα να αγωνιστεί μετά από μακρά περίοδο απραξίας:

«Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Ανά πάσα στιγμή ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι έτοιμος. Ο δεύτερος τερματοφύλακας είναι σαν πρώτος για κάθε ομάδα».

Για τον τραυματισμό του λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι:

«Ευτυχώς ήταν προς το τέλος του αγώνα. Δέκα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήταν χτύπημα που σε γονατίζει για δυο, τρεις ημέρες. Το έχω ξαναπάθει. Δεν είχα επιλογή να βγω γιατί θα ήταν σαν να κρεμάω την ομάδα».

Για τις δύσκολες αποκρούσεις του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Η πιο δύσκολη, αλλά και τυχερή ήταν στη κεφαλιά του Μέλμπεργκ που μετά βρήκε στο δοκάρι. Δύσκολες αποκρούσεις έκανα και στα δυο σουτ του Αβραάμ και του Γιάννη Παπαδόπουλου που ήταν φωτοβολίδες».

Για τις διαφορές που διακρίνει στο τρόπο του παιχνιδιού του τώρα, σε σχέση με τα πρώτα χρόνια της καριέρας του:

«Ο τερματοφύλακας είναι σαν το κρασί. Η εμπειρία χρειάζεται. Εγώ προτιμώ τον Ζαφειρόπουλο του τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: