Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Σάντος: Διαφορετικά κριτήρια στη διαιτησία

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-14/1268604090_santos_250x.jpgΞεκάθαρες βολές κατά της διαιτησίας έριξε ο Φερνάντο Σάντος. Ο πορτογάλος προπονητής του Δικεφάλου, από τη μία πλευρά κατέθεσε την έκπληξή του για την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Πάμπλο Γκαρσία στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του αγώνα, τονίζοντας ότι υπήρξε διαφορά κριτηρίων στον τρόπο σφυρίγματος από τον διαιτητή και από την άλλη, έκρινε ότι η ομάδα του πλήρωσε τη νευρικότητά της.

"Ηταν ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι χαρακτηρίστηκε από την κίτρινη κάρτα που δόθηκε στα πρώτα τριάντα δευτερόλεπτα. Οπότε η ομάδα μου δέχθηκε μια νευρικότητα και ο Αρης το εκμεταλλεύτηκε καλά. Εμείς δεν ήμασταν ήρεμοι και ο Αρης πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στο τέλος κατάφερε να βάλει κι ένα γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, έχοντας όμως δυσκολίες, σε παιχνίδι που ήταν μπερδεμένο, με πολλά φάουλ και πολύ εύκολες κάρτες για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, να γυρίσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο τι έπρεπε να κάνουμε. Μπήκαμε καλύτερα κι εκεί που όλα έδειχναν ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Ηταν πολύ όμορφο για τον παίκτη του Αρη, για το οποίο όμως φέρουμε μεγάλη ευθύνη. Θεωρώ ότι το παιχνίδι πέρασε ιστορία, ήρθαν μετά και οι αποβολές και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι", είπε αρχικά και αναφέρθηκε στα στοιχεία που δεν είδε από την ομάδα του.

"Η ομάδα μπήκε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπόρεσε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δεν είχε επίσης τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Δεν πίεσε, δεν ανέβηκε ψηλά, δεν είχε την κατοχή της μπάλας ή ακόμη και τη σωστή κυκλοφορία. Γενικότερα χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα".

Ο Σάντος έγινε πιο καυστικός για την διαιτησία. "Μπορούμε να το πούμε ότι έχουμε χάσει κρίσιμα παιχνίδια λόγω της νευρικότητας, αλλά δεν έχω δει ποτέ μου να δίνεται μια κάρτα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Για ποιο λόγο; Για ποιο λόγο δόθηκαν δύο κόκκινες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ; Γιατί δεν αποβλήθηκε παίκτης του Αρη; Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, αξίζουν συγχαρητήρια στον Αρη, δεν κρύβομαι πίσω από τη διαιτησία, απλώς υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν λογική. Υπήρχε διαφορά στο κριτήριο στον τρόπο σφυρίγματος, μεταξύ των δύο ομάδων. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι ξέρω να αναγνωρίζω κάτι τέτοιο", κατέληξε.

1 σχόλιο:

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Άκου…… να δεις….!

…..Κλωτσούν τη μπάλα….. ---- άκου….. να δεις….! --
και βάζουν γκολ στ’ αντίπαλο τέρμα….,…..
και, μάλλον, γκολ δε βάλανε
σε τέρμα των θανάτων της ζωής….!

Ποδόσφαιρο….: κομπίνες και μαφιόζοι….,
σικέ αγώνες….. με γκολ ‘’στημένα’’….,…..
τα ξέρουν όλοι…., κι όμως….. τόσοι οπαδοί
πώς καταντούν κοπάδια νυχτωμένα….!

….. Σουτ – γκολ…., σουτ – άουτ…., σουτ – δοκάρι….,…..
---- άκου….. να δεις….! --
‘’λήγοντες’’ πιάνουν στη Ζωή…., κι ας….,
στο Θάνατο ‘’δεκατριάρι’’…., κι ας….!.....


Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..