Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ασταμάτητος ο Ρούνι, άλλα δύο γκολ!


Ο Γουέιν Ρούνι πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του σε βάρος της Φούλαμ Ο Γουέιν Ρούνι πέτυχε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας τα 32 στη σεζόν, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Φούλαμ στο δεύτερο ημίχρονο, για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, δύο βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι και Αρσεναλ.
Στο πρώτο ημίχρονο η αήττητη στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια Φούλαμ άντεξε, ωστόσο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε μισό λεπτό για να σκοράρει.
Ο Νάνι σέντραρε από τα αριστερά και ο Ρούνι με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 83' ο Μπερμπάτοφ σέντραρε από τα δεξιά και ο Ρούνι έκανε το 2-0. Το σκορ έκλεισε με κεφαλιά ο Μπερμπάτοφ στο 89' από σέντρα του Παρκ.

Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Ο Τζόνσον κατάφερε να σώσει την παρτίδα για τη Μάντσεστερ και να τη διατηρήσει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σάντερλαντ με το τέρμα του Τζόουνς στο ένατο λεπτό είχε προηγηθεί και κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, ωστόσο ο Τζόνσον σε αυτό το σημείο βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα. Η Σίτι βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με δύο βαθμούς πίσω από την Τότεναμ, η οποία έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: