Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ο Κούπερ στους παίκτες

Η βαριά ήττα (4-1) του πρώτου γύρου από τον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχαστεί στον Αρη και σίγουρα θέλουν να πληρώσουν τον «δικέφαλο του βορρά» με το ίδιο «νόμισμα».Ωστόσο, με ομιλία του πριν την αναχώρηση της αποστολής για το ξενοδοχείο, ο Εκτόρ Ραούλ Κούπερ ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως δεν θα έρθει η νίκη αν δεν επιβάλλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ζητώντας τους συνάμα να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο…
«Θέλω να εφαρμόσετε όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις. Να είστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα και να αποφύγουμε τα λάθη. Στα παιχνίδια με τέτοια σημασία δεν παίζουν τον πρώτο λόγο τα συστήματα και η τακτική», τους είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Σημασία έχει η ψυχή! Θέλω να δείξετε μέσα στο γήπεδο ότι θέλετε τη νίκη και θα τα δώσετε όλα για να την κατακτήσετε. Είστε καλοί παίκτες, σας έχω εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».
Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός τους τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρξουν αψιμαχίες με τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: