Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τόρες: "Πάρτε παίκτες"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Φερνάντο Τόρες ανησυχεί για το μέλλον της Λίβερπουλ και δεν φοβάται να προβεί σε υποδείξεις που θεωρεί ότι θα βοηθήσουν τον σύλλογο να βγει από την κρίση που βρίσκεται.

Ο Τόρες αποτελεί κεφάλαιο για τους "ρεντς" και βάση τις αξίας και της τεράστιας προσωπικότητας του ως ποδοσφαιριστής, έχει ένα λόγο παραπάνω να εκφράσει την ανησυχία του και να αποκαλύψει ορισμένες σκέψεις για το μέλλον του συλλόγου.

O Ισπανός επιθετικός προειδοποιεί ότι θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ, εφόσον η ομάδα σταματήσει να καλύπτει τις φιλοδοξίες του και η απόκτηση σπουδαίων παικτών είναι μονόδρομος για να επιστρέψει η Λίβερπουλ στην κορυφή.

"Το να αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα όσο η προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο σύλλογος ώστε να έρθουν ικανοί παίκτες και να βελτιώσουν την ποιότητα της ομάδας. Χρειαζόμαστε τέσσερις με πέντε παίκτες ανταγωνιστικούς, καλύτερους από αυτούς που έχουμε.

Αν δεν ενισχύσουμε τον σύλλογο, τον επόμενο χρόνο το μόνο που θα μπορούμε να κάνουμε είναι να παλεύουμε για την τέταρτη θέση. Θέλω να αγωνίζομαι για το πρωτάθλημα, για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έρθουν παίκτες.

Χρωστάω στην Λίβερπουλ πολλά και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Λίβερπουλ. Η ομάδα μπορεί να συνεχίσει τις νίκες, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι χρειάζονται πολλά να γίνουν ώστε να έρθουν οι επιτυχίες.

Οι οπαδοί μας ανησυχούν ότι οι παίκτες μπορεί να φύγουν και αυτό είναι πρόβλημα και αυτό γίνεται γιατί ο σύλλογος δεν ανανεώνεται σε ικανούς παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: