Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

"Εξάσφαιρος" ο Ολυμπιακός Βόλου!


Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Ουμπίδες Σαν ομάδα... Σούπερ Λίγκα έπαιξε ο Ολυμπιακός Βόλου και συνέτριψε με 6-0 το Αιγάλεω, αποτέλεσμα που τον εδραιώνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά και την ισοπαλία της Κέρκυρας στον Εύοσμο. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, ενώ πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Σολάκης καθώς πέτυχε χατ τρικ.

Οι Θεσσαλοί μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να το... καθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ήδη στο πρώτο εικοσάλεπτο, είχαν πετύχει δύο τέρματα. Αρχικά, στο 12' ο Σολάκης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αθηναϊκής ομάδας και επτά λεπτά αργότερα, ο Αμπράμοβιτς με σουτ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 35' ο Μόνχε με κάθε πάσα βρήκε το Σολάκη και εκείνος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Στεφανάκου.

Ο ικανός επιθετικός πέτυχε χατ τρικ στο 40' με δυνατό σουτ μετά από σέντρα του Ούμπιντες, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ροτζέριο με κοντινό πλασέ, έπειτα από νέα σέντρα του Ούμπιντες, πέτυχε το 5-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός έριξε το ρυθμό αλλά κατάφερε να φτάσει και σε έκτο γκολ στο 90' με σουτ του Ούμπιντες σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους οπαδούς του που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: