Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

"Στη Ριζούπολη υπήρχε μόνο μία ομάδα"


Ο Γιώργος Αμανατίδης... Ο Γιώργος Αμανατίδης έχει φάει τα ντέρμπι των "αιωνίων" με το κουταλάκι και έχει να θυμηθεί πολλά. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94.6" και αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες αυτών των παιχνιδιών, αλλά και στο ματς της Ριζούπολης το 2003.

"Κάθε νίκη σε ένα τέτοιο ματς σου δίνει ιδιαίτερη χαρά για πολλούς λόγους. Τόσο οι μέρες πριν την αναμέτρηση, όσο και αυτές μετά το ματς είναι πάρα πολύ ωραίες. Κάθε ματς βέβαια μπορεί να το θυμάσαι για οποιονδήποτε λόγο, για μια φάση, για κάποιο γκολ, για κάτι που έγινε στην κερκίδα".

Για το ντέρμπι το 1997: "Το συγκεκριμένο αγώνα θέλαμε να τον κερδίσουμε για να σιγουρέψουμε το πρωτάθλημα και να τελειώσουμε μια άσχημη περίοδο για τον Ολυμπιακό χωρίς τίτλο. Κερδίσαμε 2-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν πρώτος μετά από μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων".

Για τον αγώνα στη Ριζούπολη: "Το 2003 ήταν περίεργη χρονιά. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά τη χρονιά, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που είχε κάποια προβλήματα. Στη συνέχεια αυτό άλλαξε και βρεθήκαμε εμείς πίσω. Στο συγκεκριμένο αγώνα στον Παναθηναϊκό έκανε και η ήττα με 1-0. Ακούστηκαν πολλά για αυτόν τον αγώνα, αλλά τελικά μόνο μία ομάδα είχε μπει μέσα στο γήπεδο. Το γεγονός ότι ο Νικοπολίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων μας λέει πολλά. Θέλαμε πολύ το ματς και το δείξαμε στο γήπεδο. Είχαμε πει στους εαυτούς μας πως ο αγώνας θα τελείωνε μόνο αν ήμασταν πρωταθλητές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: